Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кого тільки місцеві ЗМІ не «сватали» на керівника ТОДА, а ним став наш земляк Степан Барна. А от до цих пір його заступниками залишались скандальновідомий Іван Крисак, «ніякий» керівник, де б не працював, але правильний свободівець Леонід Бицюра та «вічний» перебіжчик з партії в партію Іван Бабійчук. Перші два чиновники займали свої посади ще за головування Олега Сиротюка, за квотами від «Батьківщини» та «Свободи». Але загальновідомо, що новий начальник рідко залишає у кріслах старих заступників.  

Джерела сайту в адміністрації повідомили, що накази на призначення нових заступників  вже фактично готові. Стверджують, що першим заступником Степана Барни стане Вонс Ігор Васильович – директор приватного підприємства «Колумбус». У бізнесі телекомунікацій він з 22 квітня 1996 року.  

Зокрема ТТ повідомить широкому загалу маловідомий факт своїм читачам. Саме Вонс був співвласником «Смайлу», який згодом успішно трансформувався в ІНТБ. Але з приходом нового мера, він продає свою частку … Сергію Надалу.

В ТОДА Ігор Вонс пройде за квотою «Народного фронту», яким в області керує екс-мер Тернополя і його колишній компаньйон Роман Заставний.

От такі місцеві бізнесово-політичні метамарфози.   

Про гуманітарного заступника Бабійчука ми вже писали. Але не виключено, що він стане керівником апарату ОДА. А гуманітарним куратом області і заступником Барни називають Віктора Шумаду, який очолює порошенківців Тернополя. Хоча ТТ в таке призначення не дуже вірить, оскільки Шумада вже за деякими повідомленнями і губернатором мав бути.  Не віримо, бо восени вибори мера Тернополя, і на думку деяких його одно партійців він міг би позмагатися за мерське крісло. Якщо не буде вибору. Бо знайти знакового та авторитетного для тернополян кандидата складно. Хоча бажаючих, які хотіли б такими стати серед бізнесменів міста є ой як багато.

Тож вже протягом найближчого часу побачимо, куди партія пошле Шумаду.

Та найцікавіше у всій цій катавасії з призначеннями одне - все це люди з оточення Заставного. Звісно, зараз вони в різних партіях, але залишилися «одним цілим». Хоча, звичайно, той же Степан Барна, за статусом, буде самостійним у багатьох рішеннях.  А ще десяток-другий бізнес-партнерів, родичів, знайомих Заставного, які йому готові щиро "віддячитися", стануть головами РДА і займуть інші «хлібні місця» в прибуткових свласної кишені структурах Тернопільщини.

Ми про це повідомлятимемо.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
-2 #3 Марічечка 22.04.2015 20:42
Анна, якщо розвивають бізнес, то і справи в області підуть вгору! Ну а бізнес свій вони продають коли йдуть на держпосади
Цитувати
 
 
+3 #2 Maximus 22.04.2015 13:30
Цитую Анна:
Як бізнесмени можуть працювати державними чиновниками? Дурдом був, є і буде!!!

Тому що тільки справжні господарі які вже показали свій результат у надзвичайних умовах бізнесу можуть застосувати свої вміння та інтуїтивні навички у будь-яких інших справах в т. ч. держслужба.
Цитувати
 
 
-1 #1 Анна 22.04.2015 13:10
Як бізнесмени можуть працювати державними чиновниками? Дурдом був, є і буде!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.