Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вчора у Теребовлі було дуже гаряче – майже півтисячі людей прийшли захистити голову РДА Галину Зелінську від звільнення, пише Погляд. Відповідний указ підписав Президент Петро Порошенко 22 квітня. В цей день також було звільнено ще двоє голів РДА – Збаразької та Підволочиської. Зауважимо, що ці люди були призначені по квоті партії УДАР. А всього таких районів було п’ять.

Нагадаємо, що саме завдяки «ударівцям» та їхній командній роботі Петро Порошенко став Президентом України. Тому досить дивним виглядає те, що команда Петра Олексійовича почала проводити кардинальну зачистку уже не потрібних кадрів.

Але дивує навіть не те. Захистити Галину Зелінську приїхали бійці «Айдару» та всесвітньо відома Ліза Шапошнікова. Саме цю тендітну дівчину рік тому Петро Порошенко та Віталій Кличко возили у Париж і відповідно на ній «заробляли бали» у Європі. А сьогодні Ліза приїхала захистити пані Галину.

За час свого керівництва Галина Зелінська стала для багатьох бійців матір’ю, адже всі свої сили вона вкладала у перемогу нашої країни. Степан Барна докоряє жінці нелегальними кар’єрами, що виглядяє досить смішним. Адже, кому не кому, а очільнику області відомо, що ці кар’єри були задовго до приходу Галини Зелінської. Та й першочерговим завданням зараз є перемога України над російським агресором.

Дивним є і те, що нардепів від УДАРУ на Віче не було. Адже саме робота цієї жінки принесла перемогу не тільки президенту, а двом тернополянам – Миколі Люшняка та Ігорю Поберу.

Прикро, що політики не вміють бути вдячними громаді яка їх підтримали і при отриманні бажаного вмить забувають за неї.
Надіємось, що Степан Барна не встиг набратись у Верховній Раді таких фальшивих якостей та зробить правильні висновки.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.