Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

28 квітня розпочалася 59 сесія Тернопільської міської ради, на яку прийшло ряд тернополян щодо проблемних питань. Представників ініціативних груп тернополян щодо проблемних питань навколо стадіону «Текстерно» та діяльності ринку на вул. Шептицького було вислухано на сесії. Міський голова Сергій Надал дав доручення з обох питань створити комісію, у склад якої включити представників громадськості, міської ради та забудовників.

«Сьогодні постало реальне проблемне питання із забудовою на стадіоні «Текстерно» на вул. Злуки. Проте дане питання має дві складові. Адже усі рішення були прийняті ще за попередніх каденцій, а невдоволення городян сьогодні хочуть використати для власного передвиборчого піару представники деяких громадських організацій, - розповідає Сергій Надал. – Подібна ситуація залишається із підприємцями, які торгують на ринку. Адже ті ж активісти лякають підприємців, що для них не залишиться робочих місць. Ми ж створюємо для підприємців належні умови для торгівлі».

Щодо стадіону «Текстерно» на вул. Злуки, то на сесії міської ради немає жодних юридичних підстав приймати будь-які рішення, оскільки усе документальне оформлення, зокрема і виділення земельної ділянки, і надання містобудівних умов, було оформлено під час попередніх каденцій. Дане питання можна вирішити лише у судовому порядку.

Питання про торгівлю на вул. Шептицького підняв на засіданні сесії начальник Тернопільського міського відділу УМВС України у м. Тернополі Петро Гукалюк, який ще раз звернувся до депутатів з проханням скасувати будь-які рішення щодо торгівлі на тротуарах, бо пішоходи ходять по проїжджій частині, перешкоджаючи руху транспорту.

З останнього питання міський голова дав доручення управлінню торгівлі, побуту та захисту прав споживачів надати підприємцям, які торгують на тротуарах міста перелік усіх вільних місць на ринках, де вони зможуть працювати. Адже на початку травня буде прийнято рішення, згідно з яким торгувати на вул. Шептицького буде заборонено і всі торгові об’єкти, які залишаться на цій території, будуть демонтовані. 29 квітня міський голова зустрінеться з підприємцями ринку та ще раз обговорить з ними усі проблемні питання.

Виконання даних питань знаходиться на особистому контролі міського голови.

Так інформує громадськість офіційний сайт міської ради…

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.