Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цікаво зараз споглядати зусилля політтехнологів і служаків Сергія Надала у ЗМІ та соціальних мережах. А полягають вони у тому, що на будь-яку активність громадських активістів, волонтерів чи опозиційних політиків ліпиться клеймо «Це все під вибори!», «Вони піаряться!», «Рвуться до влади!». Найбільш кумедним є те, що засівають цей «дискурс» ті, хто б’ють усі рекорди по комерціалізованому системному піару.

Озвучуючи такі безапеляційні оцінки, «заслужені політтехнологи» вирішили загнати усіх опонентів у своєрідну «моральну вилку», коли кожен публічний активіст, хто не хвалить Сергія Надала та не бачить його неймовірних «здобутків» й незамінимості, має виправдовуватись щодо відсутності політичного чи владного інтересу.

Але теперішній міський голова та його команда не розуміють або роблять вигляд що не розуміють двох речей:

1. Суспільство та громадський сектор усвідомили, що не дивлячись на моральний дискомфорт, на протистоянні з поганою (якщо не сказати гірше) владою ТРЕБА піаритись. По-іншому владу змінити не вдасться.

2. Більшість авторитетних активістів, громадських діячів, підприємців не бажає, але ВИМУШЕНА боротись за владу. Адже зрозуміла, що просте споглядання зі сторони та витрати часу й величезних зусиль на вирішення все нових проблем, котрих могло і не виникати – це мізерно-результативний шлях.

Не Сергію Надалу вирішувати хто, коли і на чому буде піаритись. Громада міста не буде чемно без піару споглядати як «завзяті господарники-націоналісти» переобиратимуться на новий термін повноважень.

Якщо владній команді соромно піаритись, то вони можуть припинити це робити. Але намагатись присоромити інших, роблячи це самим – верх цинізму.

Піару альтернативних кандидатів в мери, альтернативних кандидатів у депутатів буде все більше і більше. І це добре!

Надія Греса

Погляд

Коментарі  

 
0 #2 серафима 29.04.2015 18:12
Пиши не пиши,то ви й так правду приховуєте.Де те все що пишуть,чому не можна почитати?Може в вас кривий погляд і ви все погано бачите не так,то зверніться в клініку до окуліста.
Цитувати
 
 
0 #1 олеся 29.04.2015 16:33
Чому не надрукований мій коментар?Що правда очі коле.Ганьба таким надям гресам!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.