Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Через аморально-похітливу родину Тарашевських, «кислотний» Чижмарь хоче захопити владу на Тернопільщині

З прицілом на майбутні вибори до облради на Тернопіллі знову «засвітився» колишній очільник обласної держадміністрації Юрій Чижмарь та потягнув за собою свою рать. Тепер уже під прапором Радикальної партії Ляшка. Усе це спрямоване для відновлення влади успішного менеджера і талановитого юриста , за його ж словами про себе, в нашому краї. До вашої уваги роздуми про аферистичне минуле, сумнівне сучасне та невизначене майбутнє «Юри-губернатора».

Будучи президентським посадником у нашому краї за доби Віктора Ющенка і з подачі свого родича Віктора Балоги, Юрій Чижмарь прославився на всю країну як спритник, котрий поцупив ледь чи не половину суми, виділеної державою у 2008 році на ліквідацію стихії в південних районах області. Тобто зумів добряче нажитися на людському горі.

Коли в область почали надходити кошти на ліквідацію наслідків стихії, за словами тодішнього очільника обласної міліції Віталія Максимова, правоохоронці викрили чимало підопічних Чижмарю чиновників, які на цьому нагрівали руки: «Було порушено понад двадцять кримінальних справ щодо розкрадання понад дев’яти мільйонів гривень бюджетних коштів. У інших областях, які постраждали від повені, таких масштабних розкрадань не зафіксовано.

Зрозуміло, що губернатор мав би відповідати за підлеглих, які прокралися. Проте він не боровся з корупціонерами, а намагався змінити керівництво обласного УМВС». Проявив себе молодий губернатор як «вирішувач земельних питань». «Командою голів районних держадміністрацій на чолі із Ю.Чижмарем вперше в області було започатковано процес зухвалого дерибану земель запасу сільських рад, не питаючи думки громад, без їх погодження чи дозволу, вузько і однобічно посилаючись на ст..12 перехідних положень Земельного кодексу України від 2002р., де вказано, що землями сільських рад, розміщених за межами села, розпоряджаються районні держадміністрації. Але таке розпорядження, використання земель запасу сільських рад голови РДА таки повинні погоджувати із представницькими органами територіальних громад – сільськими радами, що зобов’язує їх (голів РДА) ряд Законів України: ст..35 ЗУ «Про місцеві державні адміністрації», ст..71 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», п.6 ст.119 Конституції України», - та свого часу охарактеризував правління Чижмаря в нашому краї колишній нагірянський сільський голова, а нині нардеп Олег Барна.

Через невміння знаходити компроміс з опонентами Чижмарь зініціював перевибори до облради, прагнучи замінити її «бютівську» більшість на близьку до себе Кваліфікований юрист з викладацьким досвідом програв усі суди в протистоянні з колишнім очільником обласної міліції Віталієм Максимовим. Досвідчений правоохоронець не лише вивів афериста Чижмаря «на чисту воду», а й підтвердив свою правоту в судових інстанціях.

У період губернаторства на Тернопіллі Юрій Васильович проявив себе ще й «великим автомобілістом». Ревізори КРУ встановили, що щодня на губернаторський автомобіль, яким керував не лише водій, й сам Чижмарь, списували 300 – 400 літрів пального. Виходить, за добу ця автівка проїжджала понад три тисячі кілометрів! Де це колесив пан губернатор? Проте«любі друзі» на Банковій не дали «образити» свого посадника. Нині Чижмарь скрізь стверджує, що під час свого головування на Тернопіллі досягнув вагомих здобутків, які сприяли розвитку регіону. Зовсім зворотнє за цей період свідчить офіційна статистика. За даними Держкомстату, у промисловість області впала на 40 відсотків, будівельна галузь – на 49,9 відсотка, транспортні вантажні перевезення скоротилися на 44,1 відсотка.

Найменша зарплата в Україні тоді була знову ж у нашій області. Саме з Тернопільського періоду за Юрієм Чижмарем закріпився на імідж ловеласа, спричиненого походеньками одруженого чоловіка в компаніях з дівицями у розважальних закладах нашого міста. Згодом вже у Києві в цьому плані він досягнув ще більшого розмаху.

Перебуваючи на посаді енного заступника глави Київської облдержадміністрації у період правління Віктора Януковича нічим себе не проявив. Лише зганьбився через чергову коханку в скандальній історії з облиттям кислотою. І,зрештою, через непорозуміння з коханками, а не за ідейні перслідування, як він нині заявляє, виявися за бортом українського політикуму. Бо дуже рідко відвідував сесії Тернопільської облради, а в акціях протесту проти антинародного режиму Януковича його й близько не було видно.

«Пробудився» Юрій Васильович лише напередодні минулої парламентської кампанії, опинившись, не зрозуміло яким чином, у виборчих списках «радикалів». З якими його поєднує, хіба що друга частина цього слова. За першої спроби нардепом не став, але досягнув омріяної мети завдяки вакансії, яка виникла внаслідок делегування «ляшківцями» своїх представників до уряду. Однак цього амбітному закарпатцю, який вважає себе успішним менеджером та грамотним юристом, замало. Він прагне удільного князювання. А саме в нашому краї Чижмарь закуштував смак губернаторської влади.

На рідній землі він, не будемо вульгарно висловлюватися, нікому не потрібен. Зрозумів, що «порошенківці» навряд чи йому допоможуть досягнути бажаного та й майбутня реформа в державі надасть більше владних повноважень влади місцевому самоврядуванню. Тож Юрій Васильович вирішив вдруге штурмувати Тернопільську обласну раду, щоб вийти на її вершину і взяти реванш у «свободівців».

Для цього він усунув від важелів впливуочільника обласної організації Радикальної партії, активного борця з режимом Януковича Святослава Півторака, замінивши наразі його облрадівським «щуроловом» Ігорем Яцишиним. Про якого відомо лишень, що він займався до сих пір секретаріатом «єцунів». А окремі люди, які мали необережність буди на п’янках з ним стверджують, що його так «гребе», що в хід ідуть вилки і навіть ножі, які літають над їхніми головами. Зараз він їздить по районах області і намагається залякати старих партійців аби вони віддали йому повноту впливу в РПЛ.

Ще один так званий «ляшківець» Богдан Яциковський намагається захопити північний округ, де він невдало балатовувася на парламентських виборах. Колишній регіонал, який підлягає люстрації, адже працював за режиму Януковича на посаді першого заступника голови РДА, їздить по області і торгує списками до місцевих рад.

Молодиком уже зацікавилася правоохоронні органи. Проте контрольний пакет акцій в крайовому партійному осередку Чижмарь планує віддати не йому чи Яцишину, а максимально наближеній до себе родині Тарашевських.

Їхній представниці - своїй «соратниці» Ірині (про неї піде окремо мова) він уже віддає крісло очільниці міської організації «радикалів». А «швагрові», відомому аферами з дачними ділянками поблизу мікрорайону «Аляска» та прислужництвом ексгубернатору-регіоналу Валентину Хоптяну, пророчить роль партійного лідера.

Тарашевький, у якого зараз непогашених кредитів на сотні мільйонів гривень, хоче реабілітувати свої фінансові потоки через вибори. Тернопільський «голохвастов» насправді голий.

Усе це, а також долучення до РПЛколишніх «єдиноцентристів» підпорядковане майбутній перемозі «чижмарівців» на виборах до облради та приходу до її керівництва «Юрка-губернатора». Це розраховано на «телепництво» місцевого електорату, який має проголосувати за угодовників і прислужників уже неіснуючого біло-голубого режиму та черговий успіх групи аферистів на чолі з Чижмарєм.

Проте навряд чи вдасться «лохотрон» над громадою, яка була однією з провідних в Україні на Євромайдані. Чижмарь знову карабкається на вершину тернопільської облради. Швидше за все, «заїжджому на понтах» юристу із Закарпаття доведеться їхати звідси з тим чим сюди приїхав.

Тобто ні з чим і летіти зверх до низу від громадського стусана голим задом!

Марічка Паламарчук

P.S. Чи буде миттєва реакція з цього приводу запеклого борця з регіоналами та криміналом  Олега Ляшка -  час покаже.

Клоуни - радикали на Тернопільщині ?

 alt 

Чижмарь ....

alt

Тарашевський ...

Коментарі  

 
+3 #2 Василько 02.05.2015 16:58
Партія радикальних алкоголіків!
Цитувати
 
 
+5 #1 Гість 01.05.2015 21:12
все правильно, тільки Півторак тоже бухарь ще той, так що на рівні області все лишилося те саме, просто одного пияка поміняли на іншого.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.