Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Є категорія людей, зокрема тернополян, які свято вірять в те, що мер міста  і екс-податківець Сергій Надал - це «месія місцевого розливу».

Здебільшого це ті, хто дивиться місцеві канали ІНТБ, ТТБ та ТВ-4, їде в тролейбусах чи маршрутках, де в так званих телевізорах «здобутки» Надала чи міської ради згадуються чи не через кожний сюжет, хто слухає на зупинках «вуличне радіо» чи звертає увагу на монітори на площах і вулицях міста, де мерцьо фактично щохвилини, або ж читає проплачені Надалом газетки і вибирає з скриньок «Тернопіль вечірній», який періодично друкують захмарними тиражами за кошти тих же тернополян.

Так, такі люди, а це здебільшого наші бабусі/дідусі, «не продвинуті» матері/батьки, інші «темні» мешканці міста, які легко піддаються інформаційному зомбуванню (ТТ вже якось писав, що в цьому плані свободівець Надал ну прямо наслідуює чекіста путіна), є.

І вони й далі підтримуватимуть цього податківця за фахом і за покликанням душі.

Для них байдуже, що розкрадається наша земля, що розкрадається бюджет, що друзі і бізнес-партнери Надала зводять торгові центри, ринки, багатоповерхівки, що катастрофічно меншає у місті зелених газонів та скверів, що парки втрачають свої площі.

Для такого електорату головне, щоб лавочка була біля будинку, і щоб можновладець «вустами» продажних ЗМІ їм про це «проспівав».

А є тернополяни, які інформацію про життя міста, області, країни тощо черпають з інтернету і самі для себе роблять вибір, яким ЗМІ вірити. Їм не навяжеш чиюсь думку.  

І такі люди аналізують чи не щоденні будівельні скандали за участю не шанованого Сергія Віталійовича чи його поплічників, роблять висновки з репортажів із сесій міськради, де очільник міста з наближеними депутатами-свободівцями ігнорує не тільки опонентів, а й зневажливо ставиться до громади, яка шукає з ним хоч якогось контакту.

Але є і третя категорія тернополян. Це так звані підлабузники нашого мера і проплачені його посіпаками-командою тролі і боти. Тобто представники електорату, яким команда мера (заради обєктивності зазначимо, що й інші політики платять за те, щоб їхні "працівники" писали коментарі на інтернет-ресурсах під матеріалами, які стосуються їхніх роботодавців). Але найбільше і тотально в місцевому сегменті медіаринку цим займаються піарники саме Надала.

І до того ж, ті, кому тим чи іншим чином віддячується Надал, намагаються міняти ніки, але вони настільки тупі, що не розуміють – адміни будь-якого сайту бачуть IP-адрес того, хто присилає коментар (див.фотодоказ). І можете себе називати хоч Обамою, хоч путіним, але адреса одна. А значить це одна людина. Або організація чи структура, яка зав’язана на один внутрішній сервер.

При чому у Надала це не тільки банально куплені за пару гривень тролі, а й працівники комунальних підприємств міста, чиновники міськради. Яким просто наказали це робити.

А вони настільки трусяться за свої посади, що ладні шефові руки і не тільки вилизувати. Про таких ми ще розповімо у своїх наступних публікаціях. З іменами і посадами.

Як і про те, як і хто з піарників Надала, як і дехто з його конкурентів, повідкривали останнім часом кілька абсолютно анонімних сайтів, на яких паплюжать, обгаджують не тільки опонентів свого шефа, а й неугодних журналістів, інших відомих тернополян та місцевих громадських діячів.

І роблять вони це настільки огидно (при цьому наївно вірять, що в журналістській спільноті можна такі речі довго приховувати :)), що нам (як і іншим, сподіваємося, поважаючим себе і своїх читачів сайтам та газетам) просто неможливо не повідомити прізвища для громади цих ідейних натхненників анонімних новостворених "лайнометачів", деякі з яких, до речі, керують офіційними місцевими ЗМІ, і навіть є депутатами... 

Але всьому свій час

А поки нагадаємо тим нашим читачам, які вперто надсилають нам коментарі до статей (а для ТТ це питання дуже актуальне, адже коментарями, більшу частину яких з викладених нижче ми просто не пропускаємо).

Отже, не тратьте свій час.

«Тернопільський тиждень» не публікує коментарів, які ображають честь чи гідність представників нашої редакції чи авторів публікацій на нашому сайті. Ми не публікуємо коментарі, які не мають стосунку до конкретної статті чи до особи, яка є «героєм» матеріалу. І наостанок – ТТ не публікує не конструктивні коментарі на кшталт «та Надал зробив найбільше для міста …».

 Якщо маєте що сказати про справжні та реальні досягнення діючої влади, як міста, так і області, чи інших політиків – пишіть, коментуйте, але проплаченим тролям і коментаторам на нашому сайті увага не приділяється…

«Тернопільський тиждень»

А тепер зверніть увагу на ІР-адреси, з яких приходять коментарі та на "імена", що тільки підтверджує нашу тезу про тупість проплачених мером коментаторів. Адже перший скрін був як ілюстрація до цієї статті, а другий - це вже скрін коментарів до даної статті. Тіж люди з тієї ж адреси  просто міняють ніки. Ну сміхота та й годі :)

Фото 1

      

... і фото 2

 

      

Коментарі  

 
+1 #11 Мешканець 28.05.2015 14:53
Цитую Гість:
Бідний мер... Вже й похвалити його нема кому, тільки троллі за гроші...)))


Значить такий файний мер. Хай йому баба Яга сниться :lol:
Цитувати
 
 
+1 #10 Мешканець 28.05.2015 14:50
Цитую Світлана33:
Наш міський голова "дуже любить" своїх виборців і дбає про їх думку:
Йду з роботи через Театральний майдан - з екрана балакає Надал.
Сідаю в тролейбус - там знов показують Надала.
Включив вдома телевізор - знову на всіх каналах Надал.
Боюся включати праску......

Точно точно, і ще це вуличне радіо дістало. Цікаво, власникам цього крикуна нічого не сниться? До мене приїхали знайомі, так в шоці були від цих матюкальників, а вони в Тернополі в перший раз.
Цитувати
 
 
+2 #9 Новина 19.05.2015 22:17
Може і ло Надала доберуться?
http://patrioty.org.ua/ternopilsku-miskradu-otochili-lyudi-v-maskah-polyuvannya-na-visokoposadovtsya-foto/
Цитувати
 
 
+6 #8 Ян 19.05.2015 22:00
Цитую Люба:
Повністью згодна. А особливо нема сил слухати це вуличне радіо. В нашому домі всі скаржаться на цей крикливий КВНівський жах Нитки та Надала. А їм все байдуже.
І про коментарі все правильно сказано.

Вулечне радіо дістало. О....... Тре звернутись в програму "Lістало"
Цитувати
 
 
+9 #7 Люба 19.05.2015 13:09
Повністью згодна. А особливо нема сил слухати це вуличне радіо. В нашому домі всі скаржаться на цей крикливий КВНівський жах Нитки та Надала. А їм все байдуже.
І про коментарі все правильно сказано.
Цитувати
 
 
+5 #6 Олена2 05.05.2015 09:41
Хороша стаття. Повнiстю пiдтримую автора.
Цитувати
 
 
+7 #5 наталі 04.05.2015 20:33
Молодці журналісти ТТ! Викривайте брехунів і служак, які не мають ні честі ні гідності і здатні на все заради свого Господаря.
Цитувати
 
 
-3 #4 Гість 04.05.2015 13:25
Бідний мер... Вже й похвалити його нема кому, тільки троллі за гроші...)))
Цитувати
 
 
+16 #3 Світлана33 04.05.2015 09:41
Наш міський голова "дуже любить" своїх виборців і дбає про їх думку:
Йду з роботи через Театральний майдан - з екрана балакає Надал.
Сідаю в тролейбус - там знов показують Надала.
Включив вдома телевізор - знову на всіх каналах Надал.
Боюся включати праску......
Цитувати
 
 
+1 #2 Дмитро 04.05.2015 09:02
Але ж ви таки дійсно видаляєте коментарі, що не співпадають з напрямом ваших статей, так що в певній мірі і ви ще ті тролі
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.