Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

30 серпня 2011 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О. відбулось чергове засідання міської комісії щодо забезпечення погашення заборгованості із виплати заробітної плати, своєчасної сплати податків, внесення обов’язкових платежів та вивчення причин збиткової діяльності суб’єктів господарювання.

Таке засідання вже сьоме з початку цього року і результати не заставляють себе чекати - ціла низка підприємств погашують заборгованість з заробітної плати своїм працівникам. Дивно лише те, що реагують на вимогу влади переважно приватні структури, натомість комунальні підприємства (КП «Тернопільміськліфт» ТМР (в.о.Козак Андрій Степанович), КП «Палац кіно» ТМР-(Мосула В.В.), КЖЕП «Залізничник» (Бойко С.В.), КП сфери послуг «Чайка» (Заліщук Г.І.), Госпрозрахункова проектна група при управлінні містобудування (Сорівка О.Є.)) на час проведення засідання стали головними порушниками законодавства в цій сфері.

Якщо проаналізувати повідомлення про попередні засідання комісії (http://rada.te.ua/news/view/4563, http://rada.te.ua/news/view/4412, http://rada.te.ua/news/view/4250), то ми помітимо, що значна кількькість назв підприємств повторюються. За сімома замками залишається поки що інформація, чи виплачена заробітна плата журналістам та іншим працівникам міського часопису "Тернопіль вечірній". За власною інформацієї "Тернопільського тижня", зараз тривають судові засідання, під час яких колишні працівники редакції відстоюють своє право на отримання заборгованої заробітної плати.

За оперативними даними (станом на 30.08.2011 року) залишається заборгованість із виплати заробітної плати на 10 економічно - активних підприємствах м. Тернополя, загальна сума боргу по заробітній платі на цих підприємствах становила 1076,8 тис.грн. Хоча практика показує, що така сума "перекочовує" з місяця в місяць.

Коментарі  

 
+1 #9 Гривня 29.09.2011 19:59
Ще трохи і борги людям повернуть і зарплати піднімуть
Цитувати
 
 
+1 #8 Ілля 14.09.2011 22:54
ви добре прочитайте - підприємства одні і ті самі. то може вже треба лишити в спокої міську раду. хай прокуратура трохи попрацює
Цитувати
 
 
-1 #7 Аль -кайда 11.09.2011 09:02
АБСУРДНІСТЬ ДАНОГО ПИТАННЯ ПОЛЯГАЄ В ВІДСУТНОСТІ ЕЛЕМЕНТАРНОГО АНАЛІЗУ СТАНУ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ.
Найпростіше викликати на "килим", і дати прочухана створивши видимість роботи...

А Ви панове можновладці спробуйте допомогти...
ВИ Ж З ЇХ ПОДАТКІВ ЗАРПЛАТУ ОТРИМУЄТЕ...
Цитувати
 
 
+1 #6 Ігор 08.09.2011 12:34
+1 владі за це!
Цитувати
 
 
+1 #5 робочий 08.09.2011 11:33
так і треба! бо знахабніли до ручки!
Цитувати
 
 
+2 #4 роботяга 07.09.2011 22:38
на то вона і влада. хоч хтось може нас захистити
Цитувати
 
 
+2 #3 Петро 07.09.2011 22:04
Добре, шо хоч когось гребе доля народу! Правильно з ними роблять, а то вже обуріли взагалі!
Цитувати
 
 
+2 #2 Вальдемар 06.09.2011 19:52
а з ними інакше не можна. в мене поки влада не втрутилась, директор навіть слухати нічого не хотів
Цитувати
 
 
0 #1 Bosko 06.09.2011 14:08
tak-tak, sudatsya wechirka, a huli - bezplatno pracuwatu chu sho?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.