Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як стало відомо місцевим ЗМІ, тимчасовим виконувачем обов’язків керівника апарату Тернопільської обласної державної адміністрації призначено Віктора Шумаду.

Ця посада вказана навпроти прізвища чиновника в одному з розпоряджень голови ОДА Степана Барни.

Ну, а що ви хотіли? Ми ж для того й стояли на Майдані, щоб зажити «по-новому»: щоб у нового голови ОДА, як і годиться, з’явився новий кум при владі. А Віктор Шумада, як відомо, якраз і є кумом Степана Барни.

Тепер наступний хід ОДА – пан Шумада мусить прилаштувати біля себе когось зі своїх кумів, а той – свого, і так далі. Щоб «тернопільська кумоностра» множилася й розросталася на благо всього бюрократичного апарату краю!

Зрештою, не потрібно також забувати, що заступником Степана Барни є перефарбований регіонал і водночас його одногрупник Іван Бабійчук.

Словом, Степан Степанович впевнено крокує стежкою, яку у свій час протоптав Віктор Ющенко, коли під одним боком у тебе кум, а під другим – послідовник Януковича.

Примітка ТТ. Віктора Шумаду раніше розглядали як потенційного голову ТОДА.

Але не склалося. До останнього часу його «притримували» як ймовірного кандидата від порошенківців на мера Тернополя.

Та, як стверджують наші джерела, Барна з однопартійцями знайшли іншу кандидатуру на цю посаду. Але щоб не образити вірного побратима Заставного і Барни, керівник області пролобіював йому непогану посаду в адміністрації, про яку мова велася вище …

Нагадаємо, за "владарювання" Тернополем Заставним, Шумада очолював комунальне підприємство, потім став таким собі бакнкіром у фінзакладі Коломойсьокого... Став депутатом міськради ... А тепер от як піднявся ...

Коментарі  

 
-1 #2 Довіра 21.05.2015 15:25
Степан Барна вибрав правильну людину. Віктор Шумада професійний та відповідальний. По-більше б таких людей. І не важливо чий він кум.
Цитувати
 
 
+1 #1 Ростислав 21.05.2015 14:39
На мою думку все вірно, а візьме чужого, як йому довіряти. Головне аби не крали так як попередники регіонали. А наголовніше це народний контроль за чиновниками, щоб вони дбали про людей.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.