Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хто перетворив «ТВ-4» на «Росію-24»? Без Путіна, але з Надалом

Регіональна телекомпанія «ТВ-4», контрольним пакетом акцій якої володіє Ярослав Джоджик, поступово перетворилася на кишеньковий канал Тернопільської міської ради. Вірніше – мера міста Сергія Надала. Уже тривалий час колись популярний телеканал вражає своїм викривленим поданням інформації, яка стосується роботи міської ради, а ефір заповнений возвеличуючим піаром Надала і його прибічників.

Щоби зрозуміти це, достатньо звернути увагу на те, як проходять сесії міської ради, із тим, що потім видає в ефір телеканал Джоджика. Ви не побачите у сюжетах виступів неугодних мерові депутатів, пікетів громадських активістів чи голосувань за земельні дерибани. Навіть репортаж із затриманням хабарника Камінського був поданий виключно з позиції Надала і Ко: «він не винуватий, вони самі прийшли!» Зате «ТВ-4» вдосталь «нагодує» вас дайджестами міської ради, склепаними за сценаріями політтехнологів Надала, які розповідають про те, що Тернопіль за час правління лисого мерця став найкращим містом на землі, а тернополяни надякуватися не можуть, як їм круто пощастило з таким очільником.

Лиса голова Надала, яка давно зомбує тернополян з екранів у маршрутках і тролейбусах, на площах і підконтрольних інтернет-сайтах, тепер майоріє і на телеканалі, який себе називає незалежним. Колись таким же шляхом, через канал «Росія-24», почав своє масове зомбування росіян Владімір Путін.

Втім, не треба думати, що Ярослав Джоджик є палким прихильником Надала і його політики розкрадання міста. І не таким вже щедрим до «ТВ-4»є рука лисого мерця – податківці вміють брати, а не роздавати. Причина повної капітуляції телеканалу перед Надалом – у виділенні земельних ділянок Джоджику і його пивзаводу «Опілля» на набережній Тернопільського ставу.

Тернополяни знають, як обросла генделиками територія навколо пивзаводу. Бруд, срач, корки з-під пляшок і стійкий сморід стали невід’ємними атрибутами цього куточку парку. Мешканці будинків, що неподалік, постійно скаржаться на п’яні крики і співи допізна у джоджиківських генделиках. Але пиво ллється, течуть гроші у кишені власника пивзаводу, то чом би не віддячити за цю милість ефіром провінційної телекомпанії? То не страшно, що кількість випадків алергії на лисину в Тернополі зросла в рази. Головне – щоби тернопільський Путін не ліз зі своїми «50:50» у пивний бізнес. 

Коментарі  

 
0 #7 Славко 19.06.2015 12:09
Скільки халва не кажи, солодше від того не стає. Так що дурно стараються, всі бачать, що насправді в місті робиться
Цитувати
 
 
-1 #6 Олена2 18.06.2015 12:47
Надалу залишаеться тiльки i пiаритись. Боiться, злодiй. Але навдчи в нього щось получиться. "Наробився" вже.
Цитувати
 
 
-1 #5 Саша 17.06.2015 22:46
Мої друзі пишуть коментарі,а чому нема нічого,що пишеться тілъки заказуха?Фу,бридкий сайт і не маєте своєї думки.Ганьба!:
Цитувати
 
 
-3 #4 Тарас 17.06.2015 18:51
Ну іде мій коментар?Що не угодний вам?А ви ще беретесь мера ганьбити.Це ви заказуху пишите,нічого не зробивши в цьому житті.А мер вартий великої уваги і похвали,бо робить все для міста,яке ніхто не робив і таких мерів по Україні мало.Якбми кожний чиновник стільки зробив,то ми б уже давно були європейцями,а не жидівськими посіпаками,з яких ліплять коники з тарифами,пенсія ми,нульовими зарплатами і не потрібною війною,де гинуть бідні діти,авони гребуть мільйони.З них треба починати,а не шукати меду в дупі,бо там г...но.О такка то х...ня малята,як говорив вже покійний дід Панас.
Цитувати
 
 
+2 #3 Ха 17.06.2015 16:25
він там мало не Робін Гуд! І те зробив, і там був, добре, що ще не показують, як він пожежу тушить і на коні скаче)
Цитувати
 
 
0 #2 Зоряна23 17.06.2015 15:24
На городі бузина, а в Києві дядько, або нашо мені холодильник якшо я не куру?? :lol: Стаття саме такого типу: Джоджик "батько" Пастуха, а помагає надалу)) Я розумію, шо в місті не все гаразд, але тут тупо з пальця висмоктана стаття (чи з фляшки))
Цитувати
 
 
+1 #1 Олена2 17.06.2015 15:20
Дам за дам. Немае нiчого дивного. В Надала все так побудовано.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.