Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже якось писали в статті Надал став чимось схожим на Черновецького (фото), що міський голова Тернополя ніби наслідує одіозного екс-мера Києва.

І ось новий приклад

Поки фермери Тернопільщини ладують комбайни до збору врожаю, політики починають засівати власні електоральні поля. Переважно гречкою і горохом. Іноді, манкою і цукром посипають. Паливно-мастильним матеріалом до обробки полів використовують звичайну соняшникову олію. На ній чудово працює конвейєр по вішанню макаронів на вуха виборців.
То не смішно. То гірка правда.
Квартирами ходять люди з пакетами круп і макаронів. “Патріоти Тернополя” називаються.
Організація “Патріоти Тернополя” була зареєстрована Тернопільським міським управлінням юстиції 10 квітня 2015 року за адресою м.Тернопіль, вул. Родини Барвінських, 7.

Головою організації став Гірчак Ігор Ярославович.
У Файному місті розказують, що ця організація має безпосереднє відношення до міського голови Сергія Надала. І створена була з метою підняття зів`ялого рейтингу мера і напрацювання стратегії майбутніх виборів.
Воно, звичайно, якби розносили по хатах картоплю, котра має в собі крохмаль, то рейтинг, може, й піднявся б.
Але, обравши горох, як стратегічний продукт, можна, хіба що соціального вибуху дочекатись. Бо горох – то є продукт , далеко, не такий безпечний, як гречка.
Будьмо уважні!

Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.