Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вчора окремі ЗМІ, в тому числі й ТТ, оприлюднили статтю УТернополі скандал через наркотики і працівників міської ради

Як завжди в таких випадках,  міська рада одразу ж почала викручуватися. Про це влучно в соцмережі сказала Олена Степанова: « Це зараз у міської ради така мода - як тільки в інтернет-виданнях з"являється інформація, яка викриває темні сторони цього органу,на офіційному сайті зразу публікують звернення до правоохоронних органів))). Вчора на сайті міської ради п. Якимець ще числився в лавах муніципальної поліції, а сьогодні уже нема))0 …»

Прес- служба мерії  з цього приводу написала ледь не «шедевр»:

В одному з Інтернет-видань Тернополя була розміщена інформація про затримання працівника муніципальної поліції міста Тернополя. Дана інформація не є офіційною і стаття не підписана автором публікації, у ній немає посилання на офіційні документи УМВС. Тому Тернопільська міська рада робить офіційний запит до УМВС в Тернопільській області щодо підтвердження або спростування інформації, опублікованої в Інтернет виданні «Тернополяни». Оскільки у публікації згадується особа з прізвищем Якимець, що дійсно раніше працювала в муніципальній поліції Тернополя, міська рада звертається до УМВС в Тернопільській області із запитом чи дійсно була затримана група наркоторговців, на чолі з паном Якимцем, яка здійснювала міжнародний трафік наркотичних речовин та організацію їхнього продажу на території міста Тернополя в нічних клубах. 

Додатково просимо УМВС вказати в яких саме нічних клубах Тернополя здійснювався продаж наркотичних препаратів. Якщо інформація про продаж наркотиків у нічних клубах підтвердиться - Тернопільська міська рада, відповідно до законодавства, буде ініціювати припинення діяльності таких закладів.

Тернопільська міська рада постійно проводить спільні заходи і спеціальні перевірки із залученням працівників правоохоронних органів відносно працівників муніципалітету Тернополя.

В даній статті анонімній автор пов’язує пана Якимця з заступником міського голови В.Камінським, у якого він, начебто, був шофером. Ця інформація не відповідає дійсності. Пан Якимець, згідно посадових обов’язків, здійснював контроль за дотриманням правил благоустрою міста. Він не виконував обов’язки водія жодного з посадовців Тернопільської міської ради. 

Тернопільська міська рада в черговий раз звертається до всіх тернополян з проханням надавати інформацію про будь-які факти зловживань та порушення законодавства працівниками міської ради безпосередньо на сайт Тернопільської міської ради (rada.te.ua) або до правоохоронних органів.

Тернопільська міська рада наголошує, що всі перед законом рівні і повинні нести відповідальність за свої дії або вчиненні правопорушення. Якщо слідством буде доведено, що дана особа відповідальна за вчинення злочину, вона повинна нести повну відповідальність, передбачену чинним законодавством.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.