Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міська рада на чолі з міським головою пафосно звітує про виконання ремонтів в місті. Правда от питання, чому ті ремонти робилися не протягом 5 років правління, а в останній рік перед виборами - думаю то люди всі розуміють.

Бо я не розумію, як в рік кризи і війни "найшлося" в бюджеті стільки грошей на ремонти, а в попередні роки їх не було? Стягувалося все під вибори? Бо якби раніше зробили ремонти - люди б забули, а тут так гарно і масово за рік все робиться. Тіки боюся робиться то так, шоб до 25 жовтня достояло, а далі як розвалиться то не біда...

Але не проте. Про звіти, пафос і маніпуляцію міської ради.
На прикладі свого будинку. Міська рада пафосно прозвітувала, що на Вербицького, 4 виконаний капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкової території. В доказ прінтскрін з сайту mape.te.ua.

Отже як зробили:
Частину прибудинкової дійсно "тяп-ляп" відремонтували, правда, той ремонт вже сипиться, зокрема бурдюри та бруківка. Асфальт дуже погано вкатаний, і підозрюю, що зиму він не переживе. В ньому купа щілин, які замерзла вода зимою просто розсипить. Водостоки не зроблені, в результаті біля третього під'їзду під час дощу "озеро ім. Надала", а після купа болота. Заїзд на дитячий майданчик для екстрималів зроблений, особливо для мам з колясками. Плити валяються. Зробили ремонт "тяп-ляп". Підозрюю, що реальна вартість такого "ремонту" набагато нижча від освоєних коштів. На іншій частині асфальтового покриття прибудинкової території будинку ще навіть "кіт не женився", так само як і асфальтна доріжка в парк "Національного Відродження" за будинком не відремонтована і там з коляскою вже не проїдеш, а колись я там на скейті катався, як був малий. Але вже прозвітовано, що все зроблено.

Головне, що гарно прозвітовано, а що реально зроблено то не важливо...

П.С. Маю сподівання, що цей пост сприйметься міською радою не як критика, а як спонукання до дії - до ЯКІСНОГО завершення ремонту!

Назар Зелінка

Примітка ТТ. Назар Зелінка за каденції Романа Заставного на посаді міського голови Тернополя був молодіжним мером міста. Зараз цей молодий чоловік виношує плани балотуватися до міської ради у списках партії "Самопоміч", а тому активно критикує діяльність Надала...

ФОТО "відремонтованих" доріг і тротуарів ТУТ

Коментарі  

 
+1 #2 Думай головою! 05.08.2015 08:56
Та Зелінка тупе як пропка!самозако ханий романтик..критикувати всі вміють..Зелінка бери автомат і гайда в АТО, там трохи життєвої мудрості наберешся і виростиш з коротких штанців може..преться в депутати,саме незнає куди..
Цитувати
 
 
+2 #1 Свідомі люди 01.08.2015 18:28
Цей Зелінка до відома,став молодіжним мером завдяки мапіпуляціям із голосуванням на сайті міськради імені Заставного,який "чомусь зависав" і потім показував "правильні результати". з нього був такий молодіжний мер як з Шимківа "касира Майдану" зараз, ше одного такого самого пластуна,одні тупі амбіції... і також, треба нагадати, вже проміняв купу партій - Пора,За Україну,зараз Самопоміч..
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.