Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Намагаючись «відбілити» свого однопартійця-«хабарника» команда міського голови Тернополя йде у відкрите протистояння із своїм керівництвом.

Після гучного затримання правоохоронцями депутата Тернопільської обласної ради «свободівця» Андрія Козака під час отримання хабаряреакція керівництва партії не забарилася. "Жоден хабарник не може прикриватися партійним прапором"– заявило керівництво ТОО ВО «Свобода».

Позиція очільників Свободи була послідовною і прогнозованою. Обласна організація ВО "Свобода" висловила вимогу  до працівників правоохоронних органів щодо  об'єктивного розслідування, а також найжорсткішого покарання однопартійця, у разі підтвердження його вини.

Все логічно: на передодні місцевих виборів Козак був би «баластом»  для партії, адже, декларуючи новий курс на подолання корупції та очищення влади,  відмазувати «побратима» від кримінальної відповідальності було б абсурдом. Зрештою, не для того створюються політичні партії щоб їх члени наживалися на «відкатах». Здавалося б, варто лише дочекатися рішення суду і все у справі Козака стане зрозумілим.

Однак, рішення Михайла Головка, який де-факто «рулить» тернопільськими свободівцямита його безпосереднього шефа Олега Тягнибока (яке було озвучене на офіційних сайтах партії), категорично не влаштувало не тільки Андрія Козака, а й свободівців з Тернопільського муніципалітету, який, до речі, і  був замовником робіт, оцінених Козаком у 30 тисяч «відкату».

Замість того щоб дозволити правоохоронцям вести об’єктивне розслідування, виконати волю керівництва партії та дистанціюватися від  цієї «слизької» історії поплічники Надала заходилися рятувати «добре ім’я»  свого колєги.

Вже з понеділка лояльні до посіпак Сергія Надала сайти почали тиражувати сльозливу історію про Андрія Козака – жертву політичних репресій. Як виявилось, вони переконані у тому, що  тернополяни спостерігають не боротьбу силовиків із корупціонерами у владі, а розправу  над колишнім керівником МШЕДу, який поперек горла стоїть прислужникам Януковича.

Як вони могли намалювати у своїй уяві картину того, як ці ілюзорні залишки «режиму» тортурами змушували Козака брати хабарі,залишається не зрозумілим, однак меседж вони свій висловили: «чи можна вимагати від правоохоронних органів, які діють методами режиму Януковича, об’єктивного розслідування?».

У цій ситуації висновок є очевидним команду свободівців-муніципалів не влаштовує перспектива  об’єктивного розслідування справи Аандрія Козака, якого вимагає Головко та Тягнибок.

Про те, що в команді Сергія Надала «кульгає» партійна дисципліна відомо вже давно, як і про те, що для багатьох його «побратимів» долар став важливішим за честь і партійні ідеали.

Кращим цьому підтвердженням може слугувати затримання на хабарі його заступника Володимира Камінського, захланність якого помножила на нуль шанси Надала повторно очолити місто. 

Як би там не було, проте раніше ні мер ні, члени його команди відкрито не критикували і не піддавали сумніву рішення своїх шефів. Сьогодні ж вони пішли на відверту конфронтацію. Чим такий цінний Андрій Козак для Сергія Надала, що останній наважився піти наперекір воліТягнибока?  Наслідки такого конфлікту можуть бути непередбачуваними, адже партійний розкол в такий складний для «Свободи»час може поставити хрест на партії та цілковито дискредитувати її в очах виборців.

P.S. Нагадаємо, вихід на свободу «свободівця» обласний суд оцінив у 200 тис. грн. А вчора в обідню порудепутата облради і за сумісництвом директора комунального підприємства, підозрюваного у хабарництві,бачили біля архикатедрального собору.

Знайшлося в «патріота» Козака 200 тисяч на заставу.

Наразі триває досудове розслідування. Чиновнику інкримінують одержання неправомірної вигоди згідно ч.3 ст.368 Кримінального Кодексу України.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #3 Іван2 12.08.2015 11:01
відбілюйся - не відбілюйся, тут й так все ясно!Надал покриває свою людину. І не тому, що він такий правильний, а тому, що у ході розслідування можуть виявити багато цікаво про нашого мера. Тому в нього не залишилось вибору, як зробити з Козака жертву.
Цитувати
 
 
+3 #2 Олена2 06.08.2015 11:49
Які політичні репресії? Надал захищає хабарника, та він сам такий є.
Цитувати
 
 
+3 #1 Семен 05.08.2015 13:44
Коли той НАДАЛ СКОТИНА вже нажереться ХАБАРНИК !!!!!!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.