Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За останні 5 років, відколи "файним" містом керує мер-свободівець Сергій Надал, він завжди особисто вітав тернополян з усіма святами. З фотографією, чи без, але на обєктах зовнішньої реклами завжди був підпис, аби люди памятали про свого очільника.

Цей рік особливий - виборчий. Від світлочолого Сергія Віталійовича люди ще встигнуть втомитися. Гроші в нього є, побратим-свободівець біг-бордами не обділить, але до Дня міста поки що реклами з самим мером ми не спостерігаємо.

Проте вже з’явилася реклама, яка має показати підтримку простих мешканців міста всіх діянь міського голови Сергія Надала. Тернополяни, за версією передвиборчого штабу Сергія Віталійовича, люблять Тернопіль не просто так, і не тому, що це рідне місто, і не тому, що воно найкраще для кожного знас.

Окремі тернополяни люблять наше місто виключно за те, що зробив в останні півроку наш мерцьо...

Соціальні мережі миттєво зреагували на таке і вибухнули карикатурами на стартові передвиборчі біг-борди поки що діючого міського голови.

Спочатку тернополяни помітили, що пана Надала опосередковано вихваляють за парк... якого не існує.

 

     
А вже згодом дотепники пригадали Сергію Віталійовичу недавно затриманого його заступника, який, за версією невідомих, але креативних дизайнерів, також небезкорисливо любить Тернопіль - а "за бабло".

 

  

Вибори ще не розпочалися, а від піару С. Надала  у простих людей зявляється лище сміх та несприйняття "глибоких" задумок виборчого штабу.

 

Коментарі  

 
+1 #3 Любко 13.08.2015 11:51
а ще за 80 га вкраденої землі і відкати у 50%))
Цитувати
 
 
+2 #2 Василь П. 12.08.2015 09:10
Яка краса! Гарна реклама меру.))
Цитувати
 
 
+1 #1 Євгеній 12.08.2015 08:46
Надал любить Тернопіль за те що всі його підопічні люблять бабло, а він в свою чергі зі всього гребе собі "Полтіннік"
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.