Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про те, що в Тернополі політичний проект "Самопоміч" напряму пов’язаний з діючим мером-свободівцем Сергієм Надалом, говорять як політики, так і експерти з журналістами.

На це також опосередковано вказують і факти, які ні в команді Надала, ні в команді Садового не можуть (чи не хочуть) спростовувати.

Представники Самопомочі працюють в структурах, що підпорядковані міському голові. Ігор Шушкевич працював у КП "Загребелля", а зараз керує міським стадіоном. Андрій Грицишин дотичний до діяльності ФК "Тернопіль" (футбольний клуб, який С. Надалу дістався у спадок від Р. Заставного, але саме при керівництві Грицишина був помічений у договірних скандалах).

Олег Нитка залежний від міської влади у діяльності свого дітища "Вуличного радіо", яке транслюється на міських зупинках та використовує інфраструктуру міста.

Рекламні площі, якими володіють хлопці з Самопомочі, розміщені на турнікетах вздовж доріг, за які теж відповідає міська влада та надає відвовідні дозволи. Виносні рекламні щити також не можуть самі по собі зявитися на вулицях, якщо це не узгоджено в міським головою.

А. Грицишин та О. Нитка неодноразово хвалилися, що після придбання С. Надалом частини телеканалу ІНТБ, саме їм доручено представляти нового власника в стосунках с іншими власниками та керівництвом і колективом телеканалу.


В команді С. Надала не заперечують, що той активно спілкується з мером Львова А. Садовим під надуманими причинами, ніби-то в питаннях діяльності Асоціації міст України. Адже після обрання її голови В. Гройсмана спікером Парламенту, А. Садовий на правах заступника дотичний до виконавчої роботи Асоціації.

За інформацією від наближених до Надала людей вдалося дізнатися, що обидві команди дійшли згоди в питанні поділу сфер впливу на майбутніх місцевих виборах.

Самопоміч, яка має низку бажаючих кандидатів поборотися за посаду міського голови, але жодного, хто би реально міг виграти та не зганьбитися перед наступними місцевими виборами у 2017 році, вирішила таки зробити ставку на Сергія Надала.

Таким чином, вони візьмуть участь у поділі владного пирога, але не нестимуть персональної відповідальності і в потрібний момент перед наступними виборами завжди все зможуть всі прорахунки "списати" на Надала.

Для успішних торгів потрібно наростити політичну вагу та додати відповідних аргументів.

Головним тараном має виступити діючий нардеп від Тернополя, новоспечений голова обласної "Самопомочі" Тарас Пастух.

Будучи технічним кандидатом Сергія Надала, Тарас Пастух акумулюватиме довкола себе голоси прихильників Самопомочі, відтягуючи їх він інших конкурентів пана Надала.

Програти вибори Пастуху не страшно. По-перше, йому і не потрібно вигравати, щоб не заплямити ні себе, ні свою нову політичну силу перед значно важливішими виборами 2017 року, а по-друге, він нічим не ризикує, адже мандат народного обранця залишиться в нього і після місцевих виборів.

Результатом такого "договорняка" має стати присутність представників Самопомочі в міській раді і для цього вони зі Свободою узгодять кандидатів по округах, а ставку на мера робитимуть на Сергія Надала.

Зрештою, кожен отримає своє: Сергій Надал бажану посаду та відтермінування відповідальності за зроблене у попередні роки, а Самопоміч присутність у владі та набуття досвіду.

Тернопільські новини

Коментарі  

 
+2 #5 Cаня 28.08.2015 11:02
З найновішої реклами "полтінніка"(надал) в Тернополі : - люблю тернополян за те, що зробили мене мільйонером, гигиги. От такі в нас мерусики - ...юсики
Цитувати
 
 
-6 #4 Тернополянка 17.08.2015 09:39
А боти збіглись зразу як має бути))та не напрягайтесь ви...Надал все одно залишиться мером, бо тернополяни поважають і бачать його работу. А його прлітичні тьорки з бізнесменами простий народ не колише :P
Цитувати
 
 
+3 #3 Любко 13.08.2015 11:53
обоє політичні деграданти!!!!! !!!!
Цитувати
 
 
+2 #2 Марян 12.08.2015 15:47
Думаю з такими темпами Надал разом з тими садонемічними, які працюють на його ОЗГ та заробляють бабки Лисому підуть в кращому разі за решітку, а в гіршому їх чекає громадська привселюдна розправа яка була проведена над режимом Януковича, все до того давно йде!
Цитувати
 
 
+3 #1 Олена2 12.08.2015 15:41
Злодійська мафія. Одні варті наступних.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.