Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В «Самопомочі» на Тернопільщині, схоже, повірили в тимчасовий ріст свого рейтингу і почали розглядати варіант самостійного походу на місцеві вибори та замахнулися на крісло міського голови.

Прибічники мера Львова Андрія Садового на повному серйозі розгядають варіант висунути діючого народного депутата Тараса Пастуха як кандидата на посаду міського голови.

Пастух, маючи ще не до кінця втрачений рейтинг колишнього військового (який, до речі, допоміг йому стати нардепом) разом з ростом рейтингу самої «Самопомочі» розраховує перемогти діючого мера Сергія Надала в другому турі. Завдання не таке вже і складне, враховуючи, що перемогти Надала в другому турі зможе будь-хто з можливих кандидатів, окрім відвертих комуністів чи регіоналів.

Для Самопомочі дуже важливо отримати значне представництво серед депутатів, адже досвід Садового у Львові зі свободівською більшістю показує, що часто-густо самої посади мера недостатньо для вирішення тих чи інших проблем, особливо "шкурних".

Посада міського голови стане приємним бонусом, бо, за умови перемоги Пастуха, в місті Тернополі звільниться мажоритарний округ до Парламенту і слід очікувати довиборів по ньому.

Тоді все, що може зявитися негативного в діяльності Самопомочі, легко списуватимуть на вже обраного Пастуха, а весь позитив піарщики зможуть спрямувати, скажімо, на того ж Андрія Грицишина, чи Юрія Штопка, чи Оксану Бачинську, чи будь-кого, хто сьогодні в політиці ще не такий виразний, як сам Пастух.

Враховуючи, що обрати свого народного депутата для Садового буде надто принциповим питанням, в хід підуть всі наявні ресурси - людські, медіа, фінансові. Адже доказати, що місто Тернопіль контролюється Самопоміччю замість ненависної Садовому Свободи, стане питанням особистої честі для мера Львова.

 

P.S. До речі, в соцмережах часто можна прочитати зауваження тернополян, що нардепа Пастуха бачть в тернопільських ресторанах. І що він має аж ніяк не войовничий вигляд, а більше схожий на «вгодованого» і доглянутого мажора …

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+4 #5 Северин 19.08.2015 18:59
Пастух технічний кандидат який ліг під Надала))))) скоро ще один піднадоловський кандидат зявиться)))))на род прикольніться молодший Мариновський))) )
Цитувати
 
 
+2 #4 Роман333 19.08.2015 01:41
Пастух - вічний кандидат, скільки пам'ятаю, він балотується. А толку? він вже себе "непроявив" в ролі депутата, то нащо його ще мером робити
Цитувати
 
 
+4 #3 Іван N. 14.08.2015 09:26
Та який там мер з Пастуха, аж смішно.)
Цитувати
 
 
+2 #2 Євгеній 14.08.2015 08:11
Пастух такий самий воїн як і Надал, людям хочуть навішати лапші перед виборами що сильні патріоти, а насправді обидва жирують від бабок які намутили за спиною Тернополян, і зразу забули про свої обіцянки громаді що їх обирала.
Прості лицемірні людишки, які хочуть влади та грошей!
Цитувати
 
 
+7 #1 Іванівна 13.08.2015 10:47
Та хто такий той Пастух :lol: ?? Воєннний з нього , щось не дуже вийшов, сумніваюсь , що мер вийде
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.