Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Поки міський голова Тернополя, як нам відомо з неофіцйних джерел, добиратиметься в Грузію,  члени виконавчого комітету міської ради в понеділок розглянуть більше сотні питань.

Хоча не виключено, що на самому засіданні Сергій Надал все ж буде, бо на 12.30 вже проанонсована прес-конференція з його участю. І тільки потім, дочекавшись ще й результатів конкурсу для перевізників, який має відбутися також у понеділок,  тільки після цього поїде в гості до грузинів (”ТТ” писав про це ще наприкінці минулого тижня). А на засіданні виконокму, зокрема, з поміж інших питань, члени виконкому планують виділити кошти на поповнення статутних фондів комунальних підприємств «Тернопільелектротранс» і «Міськавтотранс».

Також розглянуть протести прокурора міста Тернополя на деякі рішення виконавчого комітету

Тернопільської міської ради. Згодом визначатимуть режим руху на автобусних маршрутах загального користування в м.Тернополі і ”розмірковуватимуть” про укладення договорів на перевезення пасажирів.

А ще планують розглянути звернення гр. Цимбалюка В.М. (депутата міськради і сина губернатора Львівщини) з питань пристосування власних приміщень за адресою вул. Пирогова, 2а. Серед схожих питаньрозглянуть також заяву гр. К. (нам невідомо чи це просто однофамілиця одного сьогоднішнього заступника мера Тернополя, а чи може його рідня?), яка має намір покращити свої квартирні умови.

Та найцікавіше, що члени виконкому мають намір заслухати звіти про діяльність КП "Еней" (колишня ”Чайка”),про роботу КП "Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця",  міського шляхового ремонтно-будівельного, підприємства "Міськшляхрембуд",міського бюро технічної інвентаризації,Палацу культури "Березіль" іКП "Тернопільводоканал". Звітувати будуть керівники цих підприємств. Як нам відомо з власних джерел, саме під цими начальниками комунальних підприємств ”хитаються” владні крісла. І не факт, що після ”звітування” вони довго залишаться на своїх посадах.                                                                                                                     

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...