Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ставленник колишнього мера Тернополя, а сьогодні нардепа від партії Авакова-Яценюка, Романа Заставного, його колишній бізнес-партнер і теперішній однопартієць Ігор Вонс поміняв своі рекламні сюжети.

Якщо раніше він згадував лише боротьбу з корупцією, то зараз почав привязуватись до "міста".

Все це зроблено в стилістиці Блоку Петра Порошенка, що мало би ввести в оману простакуватого виборця. Адже до команди Президента Вонс поки що ніякого відношення не має.

Але це не єдине, що "запозичив" пан Вонс.

Передвиборний слоган "Разом зробимо більше" до нього почав використовувати черговий політичний проект-одноденка "Народний контроль", за яким ховаються вуха нардепа Добродомова та олігарха Димінського.

Але і вони його запозичили в ... Романа Заставного, який з таким слоганом вдруге балотувався на посаду міського голови у 2010 році та програв податківцю Надалу.

Тепер залишається здогадуватись, чи стане Ігор Вонс узгодженим кандидатом від команди Порошенка-Яценюка-Кличка на противагу свободівцю Надалу, який є ... бізнес-партнером Романа Заставного.

А в тому, що реклама Вонса зявилася не просто так, сумніватися вже не доводиться.

   вонс, реклама, фото, заставний, тернопільський тиждень   

 

Коментарі  

 
0 #5 Натурченкова 30.08.2015 23:36
Разом-це разом з людьми.Я так розумію. Не знаю чим,але мені цей Вонс подобається.
Цитувати
 
 
+1 #4 Ігор!!! 28.08.2015 10:41
А що, корупцію вже подолав?
Цитувати
 
 
+2 #3 Марічечька 27.08.2015 18:05
Підтримую Марію! Краще Вонс, ніж надалюга-бандюга
Цитувати
 
 
+4 #2 Марія . 27.08.2015 11:23
Не знаю, чи Вонс, но не Надал 100%!
Цитувати
 
 
+1 #1 Трубадур 27.08.2015 10:12
Разом вкрадемо більше!
Спільно із Заставним, Вонс на противагу Надалу, будуть красти не менше
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.