Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільський депутат-мажоритарник від партії Блок Петра Порошенка, Олег Барна, після ефіру на телеканалі NewsOne побився із ще одним депутатом від Радикальної партії Ляшка, екс-головою Тернопільської ОДА Юрієм Чижмарем.

Депутат від партії Ляшка заявив, що Олег Барна зламав йому ребро.

Як неодноразово писав «Тернопільський тиждень», між Олегом Барною, ще коли він був сільським головою Нагірянки на Тернопільщині та Юрієм Чижмарем і його підопічними в часи, коли закарпатець керував нашою областю, були серйозні конфлікти.

Свого часу пан Барна надавав по фізії тодішньому голові Чортківської РДА Тарасау Капусті (його призначав саме Чижмар) та заступнику голови РДА Любомиру Хруставці. Олега Барну тодішня влада «пресувала» усіляко за те, що він недавав їм роздерибанити землі кінзаводу у селі Нагірянка.

За свою позицію і за відстоювання інтересів громади, яку Барна тоді очолював, його «тягали» по судах, прокуратурах, міліції. Але йому на той час вдалося відстояти свою позицію.

Але давня неприязнь не минулася.

І от вже в статусі нардепів Чижамр і Барна «знайшли один одного». Колотнеча між народними обранцями була серйозною. Відео бійки одразу стало хітом інтернету. Зявилися вже й накладені на музику фрагменти.

Ось один з них. Барна у білій сорочці, Чижмар, відповідно, у чорній. Все за законами жанру – прямо як зійшлися світлі та темні сили. Хоча ми й не стверджуємо, що нардеп Барна в цьому конфлікті «білий та пухнастий».

Коментарі  

 
+1 #2 око 26.09.2015 10:05
Два клоуни
Цитувати
 
 
0 #1 Артем 02.09.2015 16:04
це класна подали подію, молодці :lol: :D
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.