Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Леонід Бицюра досі не визначився з новою роботою.

Після ганебних скандалів та звільнення з ОДА, Леонід Олексійович, якщо йому вірити, отримав багато різних пропозицій щодо працевлаштування. Про це та інше він розповів у програмі ПРО ВАЖЛИВЕ наших колег на телеканалі ІНТБ.

За словами пана Бицюри, йому пропонують роботу в громадському секторі та на науковій ниві.

 

Хоча його адміністративний досвід та єзуітське вміння використовувати людей та "розводити" їх могло би пригодитися багатьом.

Наприклад, ми вже згадували, що теперішній міський голова Тернополя Сергій Надал, попри те, що Леонід Олексійович формально є свободівцем, зробив все, щоб не повертати його в міську раду. Про це можна прочитати в статті  
Надал відрізає шляхи відступів людям Сиротюка

 

Однак, і сам Надал опинився напередодні місцевих виборів у складному положенні. За словами нашого джерела в міській раді, Сергій Віталійович так і не зумів провести через партійний список майбутніх кандидатів своїх людей. Однопартійці Надала вже склали свій список, де інтереси теперішньогго керівника міста враховані на 0%.

Бицюра ситуативно став вигідним Надалу, як черговий місток-укріплення своєї приналежності до ВО "Свобода". Вони знову разом, про що йдеться в нашому матеріалі  
У мера Тернополя буде ще один політтехнолог?

 

Саме тому Леонід Олексійович і отримав ефір на телекагалі ІНТБ, де одним з власників є Сергій Надал. Крім того, за нашою інформацією, Леонід Бицюра  призначений відповідальним за "правильне" наповнення всіх інформаційних новин цього місцевого телеканлау. На цій почесній "посаді" він замінив теперішнього самопомочівця Андрія Грицишина.

Для Леоніда Бицюри бути політично активним та отримати вигоду з виборів дуже важливо. За нашою інформацією з правоохоронних органів, по ньому триває перевірка, але вона йде мляво, щоб не спровокувати розмов з боку свободівців про ніби-то політичний тиск.

 

Рейтинги партії Тягнибока різко падають. Смерть бійців Нацгвардії в Києві 31 серпня понизить рейтинг "Свободи" ще більше, адже організатором заходу були саме побратими Тягнибока.

 

В Тернополі Надалу не раз згадуватимуть підозрюваних у хабарництві Камінського та Козака, що також не підніме рейтинг партії, яка захищає хабарників.

Тому силовики вичікують, коли пройдуть вибори і до пана Бицюри можна буде поставити низку запитань по його діяльності на посаді заступника голови ОДА.

 

А для Леоніда Олексійовича  вибори стануть захистом від питань слідчого.

 

«Тернопільський тиждень»

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.