Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Завоювати серця, а згодом  і голоси тернополян з білбордів та газетних шпальт намагаються десятки «реформаторів» та «антикорупціонерів». Усі позиціонують себе як кришталево чесних та відповідальних політиків нового покоління.

Не виняток і Володимир Бліхар, який під брендом «Народний контроль» обіцяє змусити владу працювати чесно.

Нагадаємо, «Народний контроль» – між фракційне об’єднання депутатів Верховної Ради, які перебігли з БПП чи були позафракційними. Очолює – екс-телеведучий програми “Народний контроль” на телеканалі ЗІК Дмитро Добродомов. Екс-порошенківець поступово трансформував власний телепродукт у громадський рух. Завчасу його давній партнер Андрій Мисик зареєстрував партію з відповідною назвою, додавши популярне зараз “тавро” громадського руху.

На Тернопільщині Добродомов наразі зробив ставку на серйозні бізнесові кола. За даними територіальних органів Мінюсту, керівником обласної організації “Народного контролю” призначено Абакумову Олену Сергіївну. З соціальних мереж вдалося дізнатися, що пані Абакумова працює маркетологом у кампанії «Viknaroff» і є дружиною директора фірми Володимира Бліхара.

Так, на останніх парламентських виборах цей чоловік невдало балотувався до Верховної Ради у Збаразькому виборчому окрузі. Що цікаво, Бліхар, будучи кандидатом у нардепи, позиціонував себе як позапартійна фігура, однак сміливо додавав до власних бордів приставку «БПП» – за підтримки «Блоку Петра Порошенка».

На той час імідж нашого президента мав більш-менш позитивні риси, а тому й «клеїли» своє прізвище під його «життя по-новому» всі кому не лінь. Однак, не усі обіцяли вступити в партію, як це робив Бліхар. Щоправда, ледь помітним, дрібним шрифтом (либонь, формальність, щоб в суди не ходити), але ж обіцяв! Тільки не зрозуміло коли: чи то якщо Бліхар виграє вибори, чи за рік, чи може уже документи подав.

Але судячи з того, що фактично всім сімейством зайнявся іншим проектом, то й вступати нікуди вже не планує. Просто використав ім’я Порошенка на благо себе-коханого.

Без табу

      

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.