Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернопільських обласній та міських організаціях Всеукраїнського об’єднання «Свобода» очікується грандіозний розкол. Про це повідомляють джерела близькі до політичної сили.

Причиною цього є ультиматум голови Тернопільської міської організації Романа Навроцького, який він поставив міському голові Сергію Надалу. Пан Роман вимагає поставити його першим, тобто недоторканим прохідним у списку націоналістів на найближчих виборах до міської ради. Зрозуміло, це забезпечить йому гарантований прохід у муніципалітет.

Та команда мера сформована з близького оточення та представників бізнесу висловили категоричну незгоду з вимогою голови міської організації. За їхніми підрахунками перший номер у списку «Свободи» має забронювати саме Сергій Надал, адже це не тільки гарантує очільнику міста прохід у депутати, але підтягне загальний рейтинг «Свободи».

Після цього Роман Навроцький поставив ультиматум всім партійцям: або він буде першим номером у списку ВО «Свободи» у міську раду, або ж він слідом за Ігорем Дулебою, Василем Хомінцем та Володимиром Карпінським покидає лави партії.

До всього, Роман Навроцький обіцяє забрати з собою ще десятку депутатів обласної та міської рад.

У свою чергу Сергій Надал партійному активу запропонував кілька альтернативних варіантів першого номера списку. Зокрема, пропонується «білбордний» вояка Володимир Стаюра, або екс-заступник голови ОДА Леонід Бицюра.

Для інформації, Роман Навроцький народився у селі Токи Підволочиського району.  Тоді, коли Сергій Надал є корінним тернополянином.   

Тернополяни

Коментарі  

 
+2 #3 Добродійка 08.09.2015 18:31
ділять шкуру невбитого ведмедя. їм потрібне лише перше місце, бо другий може не пройти))
Цитувати
 
 
+2 #2 Олена m 08.09.2015 15:05
Тупо дориваються до мерського крicла. Що Надал за 5 рокiв недокрав, за наступнi 2 добере.
Цитувати
 
 
+1 #1 Romanyn 08.09.2015 14:44
Надал такій корінний як і те що він не податківець)
Живе в заможньому будинку за містом, щомісяця на кілька днів розіжає Європою (вілла в Іспанії) і щодня збагачує свої статки на державних відкатах та розкраданням міської землі!
Такий мер заслуговує на №1 в списку "куля в лоб"
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.