Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На кожні вибори так звані «чорні» технології стають все чорнішими та технологічнішими. І чим більша ціна питання для учасників прегонів, тим більші кошти (до речі, ще треба дізнатися, де вони взялися) вкладаються в поливання брудом опонентів.

Для сьогоднішньої влади в місті Тернополі настав час істини. Адже правляча партія «Свобода» вважається владою в нашому краї з 2009 року, відколи побратими Тягнибока перемогли на позачергових виборах до обласної ради. Підкріпили цей результат міські партійці, отримавши більшість депутатських мандатів на виборах до міської ради. Потім ще трохи керував в кріслі голови ОДА свободівець Олег Сиротюк, я його люди працюють на керівних посадах ще досі. Формально є всі ознаки того, ща на Тернопільщині ВО «Свобода» - партія влади. До речі, за словами самих тягнибоківців, перемоги в них почалися саме з Тернополя.

Прийшов час пожинати плоди «перемоги».

А про що звітувати? Індивідуального опалення – немає. Цілодобової подачі гарячої води – немає. Наступить зима і труби знову будуть гріти землю – зрушень немає. Сміттєпереробного заводу – немає. Нового поліготу ТПВ – немає. Безкоштовного проїзду в танспорті для пільговиків – немає. Навіть немає ще двох теплих тротуарів, хоча один таки збудували, але більше для піару та собак, ніж для людей. До речі, притулку для собак – теж немає.

Все це обіцянки свободівської влади, які навіть не намагалися бути вирішеними. А якщо люди більше не вірять популістам, то яким ще способом можна сподобатись електорату? Правильно – за рахунок очорнення опонентів.

От тим і займаються зараз політтехнологи тернопільської «Свободи». І найбільше бруду виливається на партію «Обєднання «Самопоміч» та її лідерів – Садового та Пастуха.

Корені такої «любові» сягають міста Лева, де міський голова Андрій Садовий відмовився співпрацювати зі «Свободою» (також має більше в міській раді Львова) в питаннях дерибану парків міста та наполягав на виділенні земельних ділянок виключно через аукціон.

Тому свободівці, які недоотримали «прибуток-відкат» і лиють бруд на «Самопоміч», розуміючи, що вже зовсім скоро дерибан 

Коментарі  

 
0 #2 Катерина 23.09.2015 11:42
Напевне модератору не сподобався мій коментар до даної статті, хоча у ньому нічого кримінального не було. А де ж свобода слова? Невже "Тернопільський тиждень" "Самопоміч" також купила?
Цитувати
 
 
-1 #1 Катерина 23.09.2015 10:39
Якщо "Самопоміч" така біла і пухнаста, а "Свобода" така погана, то хай "Самопоміч" пояснить,чому колектив Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти завдяки протиправним діям кандидата в депутати обласної ради від "Самопомочі" Крупи Любомира Левковича від липня не отримує заробітної плати?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.