Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прийом у свої лави зрадників-пристосуванців знищує будь-яку політичну силу, включаючи навіть такі перспективні на перший погляд сили, як партія Андрія Садового “Самопоміч”. Таку думку висловила заступник голови Української народної партії Ольга Давид, коментуючи появу кількох своїх колишніх однопартійців у виборчих списках інших політсил.

“Споживання політичних небіжчиків-зрадників смертельно отруює організм будь-якої політичної сили”, - сказала Ольга Давид.

Політик підкреслила, що активний підбір у списки нових проектів різних “політичних відходів”, вказує на незрілість цих сил та відсутність у них ідеологічної основи.

“Народний депутат України Тарас Пастух, заступник голови Тернопільської обласної ради Олег Боберський, стали тими, ким вони є зараз, завдяки підтримці УНП. Cамостійно ці люди здатні лише руйнувати, як зруйнували місцеві осередки партії. Це зрадники, яких інакше, як “політичні відходи” назвати важко. Для них головне - це влада і гроші, а не ідея”, - переконана Ольга Давид.

Давид висловила припущення, що усі зрадники можуть через рік-два опинитися в лавах інших політсил.

“Впаде рейтинг “Самопомочі” і вони так само можуть перебігти, наприклад, до Опозиційного блоку чи іншого олігархічного проекту”, - зазначила політик.

Заступник голови УНП зауважила, що виборцям варто добре подумати перед тим, як обирати перебіжчиків, у яких зрада входить у звичку.

“Політик, який зрадив однопартійців та ідею, так само зрадить виборця. У Європі самі виборці перетворили б перебіжчиків у політичних трупів. Якщо ви хочете чесної влади, якщо хочете політиків європейського зразка, то не треба голосувати за партії-відстійники”, - переконана Ольга Давид.

Нагадаємо, днями Об’єднання “Самопоміч” Андрія Садового зареєструвала свої списки кандидатів до місцевих рад. У Тернопільській області за списками “Самопомочі” йде в обласну раду чинний заступник голови Тернопільської обласної ради Олег Боберський, який під час минулих виборів пройшов до ради за списками УНП. На посаду міського голови  від “Самопомочі” висунений також колишній член УНП,  народний депутат України Тараса Пастух.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.