Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТОВ «Домобудівник» залишається у центрі уваги громадськості та ЗМІ. «Масла у вогонь» додала поява, так званого, інвестора з Європи Айвара Сманса, який нібито має вкладати кошти у підприємство. Як виявилося  із силою, а не бізнес-планом приходять «європейці» до колективу.

ольга іваноньків, євген ружук, фото, домобудівник, тернопільський тиждень   Екс-керівник Євген Рожук та нинішня «ставлениця» Ольга Іваноньків намагаються усіляко дискредитувати діючого  директора підприємства Василя Чупровського, проте, забувають розкривати на публіку власні «досягнення», через  які «Домобудівник» у свій час опинився майже на межі банкрутства.

 Одна із таких «схем» принесла пану Рожуку 142 тисячі доларів. Просто від руки написаний Акт звірки розрахунків (фото під текстом) за продаж офісних приміщень одного з об’єктів «Домобудівника» свідчить про те, що Євген Омелянович взяв ці кошти неофіційно. Офісні приміщення загальною площею 110 метрів квадратних, було продано за 210 тисяч доларів, проте лише мала частина цих коштів, а саме 550 тисяч гривень, була передана офіційно, решта ж, очевидно, опинилася у кишені Євгена Рожука, а ТОВ «Домобудівник» понесло більше трьох мільйонів гривень фінансових втрат.

Під час однієї із розмов із пресою журналісти поставили конкретне запитання пану Рожуку стосовно цього документа, проте екс-керівник коментувати його відмовився. Чи так має діяти чесна людина, яка бореться за права колективу і приводить на підприємство «європейського» інвестора? Звісно, що ні, але саме так може відповідати той, хто зацікавлений у приховуванні колишніх «схем».

Сьогодні цей Акт звірки розрахунків за офісні приміщення знаходиться у правоохоронних органах і якщо останні розпочнуть розслідування, то прокоментувати свою участь у цій справі Євгену Рожуку прийдеться уже відповідно до закону. А нам залишається здогадуватися, якими аргументами буде виправдовувати Євген Омелянович факт приховування від колективу «Домобудівника», зароблених ними важкою працею, більше трьох мільйонів гривень. 

  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.