Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вкотре повторюється спроба псевдокерівників та псевдоінвестора Айвара Сманса зайти до адмінприміщення ТОВ «Домобудівник». Методи у «гостей» не змінюються – проплачені «ті тушки», блокування роботи підприємства, неповага до працівників.

 

Директор підприємства Василь Чупровський розповідає, що під вікнами будівлі раніше з’явилося авто з охоронцями, яке постійно перебувало на місці. Хто ці люди  – працівники не знали. Сьогодні ж авто зникло і усі запідозрили провокацію. Коли перед підприємством з’явилася група телевізійників, яка готувалася до зйомки – сумнівів не залишилося.

-  Приїхав, так званий, інвестор Айвар Сманс, з ним Ольга Іваноньків. Приїхали два автобуси із незрозумілими людьми. Якоюсь будкою перекрили нам в’їзд і виїзд з підприємства, заблокували роботу – отак у нас тепер інвестори на підприємство приходять? – дивується Василь Чупровський.

- Крім нас ніхто нам допомагати не буде, як кажуть, спасіння потопаючих – діло рук самих потопаючих. То ми і стали наше підприємство захищати, розблоковувати в’їзд, - розповів працівник ТОВ «Домобудівник» Дмитро Горайський.

Трохи пізніше стало відомо, що від протилежної сторони до Тернопільського РЕМу прийшов лист із проханням відключити від електропостачання «Домобудівник» через «імовірність підпалу і знищення цінного майна». Така аргументація сягає абсурду, проте дирекція мусить готувати з юристами відповідь, аби не лишитися без світла.

- Нам просто не дають працювати. Ми все робили як звичайно, замовляли бетон на будівництво, а тут вони приїжджають, присилають кореспондентів, одягають у форму домобудівника людей, які у нас не працюють і ніколи не працювали. Ці хлопці розказують , що їм платять по 300 грн. і дають обід, щоб вони тут постояли з отими непотрібними плакатами – прокоментувала ситуацію Любов Стельмах, начальник відділу кадрів.

Колектив ТОВ «Домобудівник» вкотре дивується «європейським» методам інвестора, проте віри у правосуддя не втрачають, а своє підприємство, яке важкою працею відроджували, самозванцям не віддадуть.

   домобудівник, статті, конфлікт, скандали, фото, тернопільський тиждень   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.