Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На сайті ЦВК  появилися партійні списки кандидатів у депутати до Тернопільської міської ради. Загалом, станом на вечір 4 жовтня, оприлюднили реєстрацію 18 політичних сил. Сумарна кількість бажаючих потрапити в 42-а депутатські крісла – 641 чоловік.

За чинним виборчим законодавство лідер партійного списку при отримані його партією більше 5% стає місцевим депутатом автоматично. Інші кандидати мають поборотися за довіру виборців на округах.

ПАРТІЯ “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА “СОЛІДАРНІСТЬ”. Перший кандидат у списку Віктор Шумада – заступник голови Тернопільської ОДА – керівник апарату. Більшість у списку до міської ради від БПП «Солідарність» – безпартійні. Безпартійним значиться кандидат в депутати міської ради Ігор Вонс, який зареєстрований як кандидат і на міського голову. При цьому, Ігор Вонс вказав, що він тимчасово не працює.

Політична партія «Воля». Своєрідно, перша по списку – Ружена Волянська – фізична особа підприємець, місце проживання – Київ. Відома молода бізнес-леді в галузі приватної медицини. У 2010 році балотувалась до Київської обласної ради від Народної Партії. Зараз активно допомагає бійцям АТО у складі волонтерської організації «Схід і Захід єдині». Список «Волі» до Тернопільської міської ради найкоротший – всього 20 кандидатів. Зокрема, двоє дійсних членів партії, всі інші – безпартійні.

Політична партія Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”. Перший – Андрій Артимович – завідуючий відділення анестезіології та інтенсивної терапії Комунального закладу Тернопільської обласної ради Тернопільський обласний перинатальний центр «Мати і дитина». У списку претендентів в депутатський корпус міської ради є також кандидат в мери Тернополя Михайло Ратушняк.

Політична партія Всеукраїнське об’єднання “Свобода”. Перший – Володимир Стаюра – чинний депутат Тернопільської обласної ради, заступник командира роти в Збройних силах України. У списку значиться як безпартійний. “Свобода” на вибори мера висунула кандидатуру нині діючого міського голову Сергія Надала.

ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ “ГРОМАДСЬКИЙ РУХ “НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ”. Перший – Володимир Бліхар – директор ТОВ «Тервікнопласт». Крім того, зареєстрований як кандидат на пост міського голови Тернополя.  Список «Народного Контролю» також цікавий тим, що там зібрались кілька відомих тернополян, які на попередніх виборчих перегонах були серед опонуючи сил, таких як «Наша Україна», «Свобода», УНП.

Політична партія “Громадянська позиція”. Перший у списку – Петро Ландяк – чинний депутат міської ради, директор ТОВ «Продлюкс плюс», який також балотується на пост мера Тернополя від «Громадянської позиції».

ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ “ДОБРИЙ САМАРЯНИН”. Перший – Віталій Горба – адвокатська діяльність, адвокат, місце проживання Зборів.  Список кандидатів партії «Добрий Самарянин» складається з 28 чоловік, серед них – десять безробітних.

Політична партія Народний Рух України. Перший – Ігор Мединський – начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради. Як відомо, НРУ підтримала кандидатуру Сергія Надала на пост міського голови.

Політична партія “Нові обличчя”. Перший – Ігор Чайківський – директор ТОВ «Франс автомотів». Значна більшість списку партії складається з молодих людей 1980-90-их років народження. Однак, кандидатом від партії на виборах міського голови висунуто одного з найстарших у списку – приватного підприємця Руслана Царика.

Політична партія “Об’єднання “САМОПОМІЧ”. Перший – Андрій Грицишин. Вид діяльності першого номера міської «Самопомочі» вказано скромно – приватний підприємець. Він також є помічником народного депутата України на громадських засадах, висуванця на пост міського голови від «Самопомочі» Тараса Пастуха.

Політична партія “ПАТРІОТ”. Першою у списку, на відміну від більшості політичних сил, є жінка. В реєстрації Марії Турчин вказано, що вона «не працює». Як і у випадку з БПП «Солідарність», чимала кількість кандидатур від «Патріота» – безпартійні.

Політична партія “Республіка”. Першим кандидатом є Ольга Заверуха – заступник начальника управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту Тернопільської міської ради. Від партії «Республіка» в ЦВК зареєстровано 23 кандидати, з них троє мають прізвище Заверуха.

Політична партія “Сила людей”. Перший – Андрій Палюх – доцент ТІСІТу. «Сила людей» має короткий список кандидатів в депутати до Тернопільської міської ради. Зареєстровано 21 людину, з них левова частка безпартійні.

Політична партія “Солідарність правих сил”. Перший кандидат – Василь Лило. Відомий у Тернополі забудівник, генеральний директор ТОВ «Тернопільбуд».

Політична партія “Українська Галицька партія”. Перший – Олег Вітвітський – директор Дитячого оздоровчо-освітнього табору «Миротворець». Також заявив про свою участь у змаганнях за посаду міського голови.

ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ “УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП”. Перший – Василь Ласій –фізична особа-підприємець. Загалом, у партійному списку кандидатів з 26 осіб значиться 12 фізичних осіб підприємців. А також Міс Тернопіль-2013.

Радикальна партія Олега Ляшка. Перший – Святослав Півторак – начальник адміністративно-господарського відділу Служби автомобільних доріг у Тернопільській області. Лідер списку також зареєстрований від “ляшківців” як кандитат на міського голову. Крім цього, за списками «радикалів» балотується група довірених осіб першого заступника голови обласної ради Сергія Тарашевського.  А також значиться голова ГО «Наш рідний Тернопіль» Михайло Іваненко, наближений до відомої родини Степанових.

Соціально-Християнська Партія. Перший – Орест Муц – безпартійний, голова ГО «Представництво Тернопільщини», кандидат на міського голову. Взагалі, із 43-ох висуванців від Соціально-Християнської Партії лише один є її дійсним членом, всі інші – безпартійні. При чому, по окрузі №7 СХП висунула свого кандидата проти Володимира Муца (близький родич Ореста Муца), який балотується в міську раду від партії «Нові обличчя» по тому ж окрузі.

Усі списки кандидатів від партій в депутати до міської ради можна переглянути на сайті ЦВК.

Джерело : ДОБА

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.