Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дожилися. Просуванням на посаду міського голови Тернополя Тараса Пастуха опікуються росіяни. Ось так партія Садового дає можливість заробити представникам країн-аресора, чиї військові вбивають українських воїнів і мирне населення.

Цього тижня у Тернополі відбувся черговий інформаційний вкид чорного піару проти лідера мерських перегонів, діючого міського голови Сергія Надала. Газета під голосною назвою «Антикорупційне бюро України» потрапила по всіх поштових скриньках нашого міста. Така спецоперація обійшлася організаторам у декілька мільйонів гривень. Одна справа не в цьому. Найнебезпечніше, що за цим брудом стоїть Росія та так звана «Лужніковська група», яка намагаються у разі успішних для них місцевих виборів активно «зайти» в Тернопіль.

Продажне «Антикорупційне бюро» «Самопомочі»

Щоб зрозуміти заможність і чорноту цієї провокації варто проаналізувати звідки вискочив «чорт» під назвою газети «Антикорупційне бюро України». По-перше, ця газета немає нічого спільного з державним «Національним антикорупційним бюро», яке має займатися боротьбою з корупцією на найвищому рівні. Вона була зареєстрована ще у 2013 році за вказівкою однієї з російських піар-кампаній. Показово, що на офіційній емблемі організації, яка є офіційним власником газети «Антикорупційне бюро України», до України не належить Кримі і південь Одеської області. Головна мета цього видання - «мочити» мера Києва Віталія Кличка. На цих виборах цю газету активно використовує виборчий штаб кандидата на посаду мера Києва від «Самопомочі», власника кафе і ресторанів столиці Сергій Гусовського. 

«Журанліст Санько став представником Москви у штабі тернопільської «Самопомочі»

І ось це видання з’явилося в Тернополі. Як свідчать документи (див. фото) у нашому місті розробкою і розповсюдженням газети «Антикорупційне бюро України» займається журналіст Олександр Санько. Він народився у столиці Росії Москві, довго працював у кремлівських ЗМІ. У київській журналістиці він раптом з’явився у 2013 році за рік до Майдану, а після появи у Київраді фракції «Самопомочі» почав працювати на цю партію, готуючи «чорні» матеріали проти столичного мера Віталія Кличка. Саме цього журналіста називали у Києві представником російських піарників у «Самопомочі». 

«Лужніковці» вже у Тернополі

Тепер він прибув у Тернопіль рятувати передвиборчу кампанію Тараса Пастуха. Санько відразу почав робити те що вміє – «чорнуху», ставши «довіреним» представником газети «Антикорупційне бюро України» у Тернополі. Фактично тепер Санько став представником Москви у штабі тернопільської «Самопомочі». 

Чому ж російські паір-технологи з’явилися у команді «Самопомочі»? Тут «хвости» ведуть до Львова, мер якого Андрій Садовий має давні зв’язки з російським бізнесом, а саме «Лужніковською групою». У цьому контексті, піар-допомога Москви неформальному лідеру «Самопомочі» меру Львова Андрію Садовому може бути платою за просування у Львові великого російського бізнесу з так званої «Лужніковської групи». 

«Сьогодні, Москва платить Садовому за просування у Львові великого російського бізнесу з так званої «Лужніковської групи»

Садовий віддав Львів «Лужніковській групі» Лужкова-Бабакова

Із самого початку своєї мерської кар’єри Андрій Садовий активно лобіював інтереси російського бізнесу, зокрема з екс-мера Москви Юрія Лужкова та офіційного лідера «Лужніковської групи» Олександра Бабакова. Особливо сильно Садовий просував у Львові інтереси «Банку Москви «(БМ-банку), який в Україні очолює його соратник і основний фінансист Віталій Ломакович. До слова, сьогодні «БМ Банк», який раніше повністю належав Лужкову, входить до групи ВТБ, 85 відсотків якої належить уряду Російської Федерації, а решта «лужніковцям». 

Цікаво, що саме у цей банк Львова Андрій Садовий свого часу поклав на депозит гроші Львівської міської ради – 20 млн.  гривень.  Прикметно, що тоді ж Віталій Ломакович, окрім роботи в банку підпрацьовував і у виконкомі Львівської міськради. Окрім роботи на російський банк з Ломаковичем пов’язують львівські ресторан “Панорама” та готель “Київ”. І це до речі саме той Ломакович, який на парламентських виборах 2012 року балотувався в нардепи від «УДАРу»і  залякував тернопільських журналістів та судився з ними

Згодом, Садовий активно лобіював інтереси фірми «Ком-Еко-Львів», що спеціалізується на вивезенні сміття, яка належить Кіріму Саприкіну, «лужніковцю», який прописаний у Москві. Компанія за Садового фактично мобілізувала сміттєвий ринок Львова. «Лужніковській групі» також належить Готель «Дністер», який входить у її мережу Premier Hotels.

Навіть такі стратегічні підприємства Галичини, як «Львівський автобусний завод» та Моршинський завод мінеральних вод за Садового опинилися в руках російської «Лужніковської групи». 

 «Лужніковці» активно допомагають тернопільській «Самопомочі» пхати у мери Тараса Пастуха»

Чи віддадуть «Лужніковській групі» Тернопіль?

Загалом, у Львівській області зареєстровано майже 200 суб'єктів господарської діяльності, засновниками яких є фірми та громадяни Росії. І зараз в умови війни вони працюють на агресора. І не в останню чергу провина лежить на лідеру «Самопомочі» Андрію Садовому. Адже, саме львівськими ресурсами та львівською землею довелося розраховуватися Садовому за фінансову та політичну підтримку російської «лужніковської групи» на початках своєї політичної кар’єри. Сьогодні представники цієї групи активно допомагають тернопільській «Самопомочі» пхати у мери Тараса Пастуха. Якої буде плата за таку підтримку спрогнозувати не важко – дивіться на Львів. 

                

Чорний піарник Самопомочі - російський політтехнолог Олександр Сенько

                  

Наклад газети з чорним піаром у 70 000 примірників

                    

Зразок чорного піару від російських політтехнологів Самопомочі

          

          Андрій Садовий вручає "Золотий герб міста Львова" Віталію Ломаковичу

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.