Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні в Тернополі  розпочався запис у нову поліцію. Примазатися до абсолютно (поки що) позитивної державної інституції хоче кожен. Особливо напередодні виборів.

В нашому місті пальму першості по самопіару на фоні нової поліції займає ставленник Заставного Ігор Вонс, що є кандидатом на посаду міського голови від пропрезидентської партії.

Очевидно, ідеологи його кампанії твердо розраховували на підняття рейтингу пана Вонса на тлі початку запису в нову поліцію. Додати відсотків мала і віп-особа з Києва, яку з нетерпінням чекали.

До вчорашнього дня тією особою мала бути Ека Згуладзе - головний натхненних реформ та змін в структурі УМВС. Однак ввечері стало відомо, що приїзд пані Згуладзе під питанням. Можливо, це повязано з офіційни зверненням самих поліцейських, зображення яких без їхньої згоди використовували для політичної реклами. А це означає, що весь піар Ігоря Вонса на створенні нової поліції можна множити на нуль.

Звісно, інша віп-особа також може додати позитиву, хоча в структурі нової поліції є і такі тернополяни, які уособлюють виключно негатив.

Новини Тернопільщини

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.