Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутатське звернення народних депутатів, представників опозиційного блоку (колишня партія регіонів), направлено до МВС. Виявляється, таким показовим олігархам-рєшалам, як Новинському, Колєснікову, Бойку став поперек горла голова ОДА Степан Барна.

Саме його колишні регіонали звинувачують у розпалюванні релігійної ворожнечі, абсолютно не звертаючи уваги на волевиявлення самих мешканців, що відмовилися від УПЦ МП.

"За законом, голова ОДА не може приймати ніяких рішень, допоки його про це не попросить релігійна громада і не оформить відповідні документи, - розяснюють релігієзнавці. - З іншого боку, якщо документи зібрані - голова ОДА змушений підписанти розпорядження на основі цих документів релігійної громади".

За словами експертів, релігійна тематика часто використовується для передвиборчих агітацій чи маніпуляцій. До уваги береться думка однієї зі сторін, "забуваючи" надати розяснення іншої сторони. В результаті такого підходу, повністю викривляється реальна дійсність.

"Ми повинні розуміти, що колишні регіонали-олігархи не мають можливості відновити довіру у простих людей, яких вони ж і довели до зубожіння, і тому вкладають накрадені кошти в такі ситуації, де найлегше спровокувати скандал - наприклад, релігія". - в один голос говорять експерти.

Вже найближчим часом область очікує перевірка МВС за викладеними фактами у зверенні парафіян Московського патріархату.

депутатськ звернення, барна, катеренівка, скандали, фото, тернопільський ижденьі

депутатськ звернення, барна, катеренівка, скандали, фото, тернопільський ижденьі

 

Коментарі  

 
+2 #1 редька 15.10.2015 09:44
Барна набрав до себе в список колишніх регіоналів-олігархів, а не став поперек горла.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.