Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У приміщенні Збаразької загальноосвітньої школи № 2 фахівці райцентру зайнятості провели акцію «Випускник», яка відбулася у формі профорієнтаційної гри «Час професіонала».

До складу журі входили методисти відділу освіти Збаразької райдержадміністрації Віктор Бартошинський, Наталія Лахман і провідний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних РЦЗ Оксана Стись.

Учасниками гри були команди трьох загальноосвітніх навчальних закладів Збаража. Команда школи № 1 мала назву «3+2», ЗОШ № 2 – «Злет», ЗОШ № 3 – «Сонце». Змагання проходили за таким сценарієм:привітання, розминка (пантоміма), конкурси капітанів та музичний.

Після привітання кожен з капітанів витягнув конверт із назвою професії, пантоміму на яку треба було показати. Так, представникам першої школи випала професія перукаря, другої – фотографа, третьої – зубного лікаря. І всі учасники справилися із завданням, тому що з їхніх показів одразу вгадувався продемонстрований фах.

Капітани змагалися на знання типів професій за предметами діяльності: «людина-людина, людина-техніка, людина знакова-система, людина-художній образ, людина-природа».

Під час музичного конкурсу школярі-суперники на суд глядачів винесли сценки із життя лікаря, пожежника, перукаря.

Перемогу в грі виборола команда «Злет», а приз глядацьких симпатій дістався команді «3+2».

Загалом профорієнтаційна гра пройшла на високому рівні. Мета заходу була досягнута. Діти у веселій ігровій формі отримали профорієнтаційну інформацію і разом з чудовим настроєм винесли переконання, що вибір професії – це друге народження людини і до нього необхідно підходити з усією ретельністю.

До речі, у заході взяли участь заступник голови Збаразької райдержадміністрації з гуманітарних питань Анатолій Яцина  та директор РЦЗ Василь Олещук. Інформаційну підтримку акції здійснювала Збаразька районна газета «Народне слово».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.