Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Місцеві вибори у Тернополі проходять спокійно та без суттєвих порушень. Усі 90 дільниць міста розпочали свою роботу вчасно, вони забезпечені і матеріально і технічно. Станом на 12 год. явка виборців становила 15,3%.

надал, вибори, 2015, результат,  фото, тернопільський тиждень Близько обіду свій громадянський обов’язок виконав міський голова Тернополя Сергій Надал, він проголосував на дільниці, що знаходиться у ЗОШ №29.

Очільник Тернополя поспілкувався з головою дільничної виборчої комісії щодо перебігу волевиявлення громадян.

За словами голови ДВК, вибори проходять спокійно, спостерігається висока явка виборців, інколи виникають черги, однак люди з розумінням до цього відносяться.

Сергій Надал зауважив, що цього року силами комунального підприємства міської ради встановлено камери відеоспостереження у приміщенні територіальної виборчої комісії та поруч з кабінетом, де зберігаються бюлетені.

«Усі учасники виборчого процесу, тернополяни матимуть змогу в он-лайн режимі слідкувати за тим, як буде відбуватися збір та зберігання бюлетенів. Адже ми пам’ятаємо гіркий досвід попередніх місцевих виборів, коли в кабінет, де зберігалися бюлетені входили різні люди, в наслідок чого зменшувалась кількість депутатів, які перемагали на користь інших політичних сил. Сподіваюсь цього разу, це вдасться уникнути», - додав міський голова.

За словами Сергія Надала, загалом вибори у Тернополі проходять спокійно та без суттєвих порушень.

Коментарі  

 
+1 #1 натали 25.10.2015 15:50
І все? І ніякої гадості про Надала? На "Тернопільський тиждень" це не схоже.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.