Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Реванш побратимів Тягнибока на місцевих виборах 2015 року не обійшовся без участі найвищих посадових осіб держави. Такий висновок можна припустити, якщо знати, що Порошенко зацікавлений у нівелюванні Самопомочі, як парламентської сили.

Президента можна зрозуміти: реформ - нуль, долар скаче не тільки тому, що не москаль, двері Євросоюзу зачиняються, а корупціонери та колишны регіонали ішли на вибори саме з президентським іменем.

Крім того, парламентська більшість стає все хиткішою. І одним з чинників цього - Самопоміч, яка і фракцію власну має і амбіції лідера, який не приховує, що хоче замінити в кріслі самого Порошенка.

Зрозуміло, що підсилити Самопоміч результатом на місцевих виборах, означало би пригріти змію на грудях. Всенародна любов до політичного проекту Садового дала би самопомочівцям карт-бланш на різкіші дії.

Для того, щоб не дати можливості Самопомочі (яка в основному отримала підтримку на Західній Україні) наростити свій рейтинг, на Банковій не придумали нічого мудрішого, як відродити "Свободу" Тягнибока, яка теж, злабільшого, має локального виборця.

Тягнибок, який не має сильної підтримки Парламенту, не такий сильний суперник, як Садовий. І особистісно і командою.

Для того, щоб підняти рейтинг свободівців, влада вішає на них всілякі ярлики, які, дуже часто, не мають нічого спільного зі здоровим глуздом. Граната перед Верховною радою, увязнення Юрія Сиротюка, обшуки у "моральних авторитетів" свободівців безпосередньо перед виборами - все це категорично не сприйняло українське суспільство.

Краще допомогти партії Тягнибока повернутися у політику, ніж безглузді дії влади, не зміг би ніхто.

Принцип "розділяй і владарюй" спрацював. Свободівці тішаться, що зуміли взяти хоч якийсь реванш за програні Парламентські вибори рік тому, однак не є серйозними опонентами команді Президента, бо не мають важковаговиків у Парламенті. А "Самопоміч" втратила свій рейтинг та не змогла наростити сили, щоб стати повноцінним гравцем у коаліції з президентськими перспективами для Садового.

Тепер Самопоміч оговтується від втраченого рейтингу, а свободівці тішаться перемогою, яка для Порошенка є не важливою.

Новини Тернопільщини

Коментарі  

 
+1 #2 Місько 01.11.2015 10:58
Ага , порошенко , дуже "злякався" самонемічі .... і почав садити Свободівців :lol:
Цитувати
 
 
+3 #1 Зуб 31.10.2015 23:10
Скоріше Самопоміч злякалася, що в Свободи знову рейтинги ростуть і почала джинсу розкидати
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.