Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вибори завершилися, міська рада майже сформована. Тепер, окрім роботи на благо громади, як би того хотіли тернополяни, почнеться ще, невидимий для ока простого виборця, "розбір польотів".

Він потрібен практично всім учасникам виборчих перегонів-2015.

Одним, щоб пояснити свою поразку, іншим, щоб зцементуватися у майбутніх політичних торгах, ще іншим - щоб вибудувати роботу на майбутнє.

Але для Сергія Надала "розбір польотів" - це помста суперникам. А про те, що мер таки мстить, прості тернополяни вже пересвідчилися (про що
ТТ писав у статті 

Через тернополянку можуть посваритися свободівський мер Тернополя та його партійний шеф Навроцький)

Найімовірніше, хто може потрапити під репресії з боку міської влади - представники обєднання "Самопоміч". Про те, що вони залежні від міської влади тим бізнесом, яким володіють, писали низка ЗМІ ще під час виборчої кампанії. Тоді їх звинувачували у підіграванні Надалу. Зараз настане час істини: або підозри спрявдяться і Надал продовжуватиме співпрацювати з людьми Пастуха, або самопомічівці почнуть зазнавати репресій з боку Надала.

Першим, хто може відчути, що таке політика в порівнянні з бізнесом, це перевізник Намака. Він депутатом так і не став, а 19 маршрут на конкурсі зберегти за собою захоче. Чи зуміють депутати від "Самопомочі" захистити колегу, якщо самі матимуть проблеми в бізнесі?

А проблеми в бізнесі можуть отримати тандем Грицишин-Нитка, які мають стосунок до рекламних конструкцій в місті Тернополі (зокрема, на зупинках громадського транспорту) та до "вуличного" радіо. Якщо виявиться, що більшість ретрансляторів розташовані на стовбах, що тримають тролейбусні лінії, то стає зрозуміло, що розірвати договір на їх розміщення - це одна вказівка Надала директору тролейбусного парку Мастюху, який, до речі, плекав надію стати депутатом за "списком" Надала від "Солідарності правих сил".

Крім того, може похитнутися бізнес, до якого також дотичний той же Грицишин. Це ФК "Тернопіль", який останім часом звинувачували то в примусовому продажі квитків бюджетникам, то в договріних матчах на догоду букмекерам. Це і КП "Тернопільський міський стадіон", який очолює Ігор Шушкевич, який також був кандидатом від "Самопомочі" до міської ради.

Сукупність всіх цих факторів говорить про одне: або самопомочівці "ляжуть" під Надала заради збереження бізнесу, або втратять його і тоді почнеться жорстке протистояння між ставлениками Садового, за плечима яких фракція у Парламенті та Надалом, який ще довго прикриватиметься 60% підтримки на тлі найменшої явки виборців.

"Тернопільський тиждень"

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.