Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після виборів в кожній області почали ширитися чутки про зміни керівників областей.

Експерти з сайту 
regionews.ua  спробували проаналізувати, хто з голів обласних держадміністрацій може потрапити в немилість після завершення підрахунку голосів.

Претензії до керівників ставляться як в політичній, так і господарській площинах їхньої роботи. На це накладається і закулісні ігри, залежно від того, хто в чиїй орбіті крутиться, чи хто чиїм ставлеником є.

Найбільш спокійною виявилася Тернопільська область.

Голові ОДА Степану Барні впевнено пропрокують збереження посади очільника області.

"Нещодавно очільник Тернопільщини Степан Барна впевнено відбився від звинувачень Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка у прогулюванні роботи, пояснивши своє відрядження до Одеси погодженням з Геннадієм Зубко". - зазначають експерти.

Крім того, партія Президента, хоч і не отримала абсолютної більшості в місцевих радах, але має непогані шанси обєднати довкола себе інші політичні сили та диктувати власну політику.

Забезпечення стабільності в регіоні призведе до залучення інвестицій і це вильється в посилення особистого впливу голови ОДА на процеси.

Степан Барна продовжує залишатися одним з найнадійніших форпостів Порошенка в Західному регіоні і видимих причин його міняти поки що немає.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.