Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Резонансне ДТП, яке вчора трапилось в Тернополі (колишній заступник обласного прокурора збив на пішохідному переході матір з дитиною) сколихнуло інформаційний простір Тернопільщини і соціальні мережі. Було багато повідомлень, уточнених даних та припущень.

 

Нагадаємо, повідомляють Новини Тернопільщини, що 17 листопада близько 17.30 на кільці біля ринку «АляскаТер» на вулиці Симоненка у Тернополі водій на пішохідному переході наїхав на жінку з дитиною. На місці пригоди зібрався чисельний натовп і лише втручання вищого керівництва поліції врятувало водія від самосуду, оскільки у винуватці інциденту впізнали колишнього високопоставленого чиновника.

 

На щастя, дитина і бабуся не сильно постраждали, хоча емоційний стрес п’ятирічної дитини важко якось оцінити і чимось виміряти. Це дорослі розуміють, що кілька синяків — це просто дрібниця, порівняно з тим, чим могло завершитись зіткнення з елітною залізякою Мерседес S500.

 

На сьогоднішній день, на сайті управління УМВС в Тернопільській області з’явилась інформація стосовно цієї події:

 

 

Багато інформаційних ресурсів Тернопільщини подали інформацію про резонансне ДТП згідно офіційного повідомлення прес-служби поліції. Але виникає запитання, для чого правоохоронці змінили місце пригоди, вказуючи, що аварія трапилась на вул. Морозенка?

 

Карту Тернополя наразі не перемальовували і назв вулиць не змінювали. Можливо така помилка вкралась через те, що нові поліцейські, котрі недавно приступили до виконання своїх обов’язків, ще не дуже добре знають географію Тернополя?

 

Ось чинна карта Тернополя, на якій вулиці Симоненка і Морозенка справді знаходяться на одному масиві, але це «дві великі різниці» і для чого було змінювати місце аварії незрозуміло.

 

 

У службі комінукації Національної Поліції нам повідомили, що ДТП справді трапилася на вулиці Симоненка і ніхто спеціально місце автопригоди не змінював. Неточність у повідомленні - це лише технічна помилка.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.