Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Степан Барна вже майже вісім місяців очолює обласну державну адміністрацію. 

За цей час - жодних реальних результатів, які би зміг відчути мешканець області.

Інформація про фінансування обєктів з фонду регіонального розвитку нічим не відрізняється від Хоптянівських звітів про надої та урожаї, а піар замість конкретних справ - від покладання квітів та спекулюванням Сиротюком іменами героїв Небесної сотні.

Ні одне, ні інше не призвело до створення робочих місць, поверення в область трудових мігрантів, залучення інвесторів, і, як наслідок, до зростання мінімальної заробітної плати. Все так і залишилось красивою звітністю на папері, а реальні доходи тернополян навпаки - зменшилися.

Причин такому стану справ декілька: і реальна ситуація в країні, і невміння Барною керувати через брак досвіду і відсутність команди, яка би мала компенсувати мінуси, якщо такі наявні в керівника.

А команди якраз і немає.

Реально поміняними є лише голови РДА. Навіть своїх заступників Барна призначав вимушено. Овчарука замість Бабійчука, якого звинувачували в корупції. Шумаду (зараз він вже секретар міської ради) - замість Чашки, яка довший час перебувала на лікарняному. А Бицюру спромігся вигнати мало не через півроку, відколи той написав заяву на звільнення. Крисак, найімовірніше, так і залишиться на посаді, особливо, якщо з "Батьківщиною" доведеться творити більшість в обласній раді.

На рівні керівників управлінь та відділів, Барна призначив тільки начальника відділу інформаційної діяльності Удича і то на вакантну посаду, а також директора департаменту медицини - після скандалу з пяними лікарями швидкої свободівського ставленика Курила замінили на Богайчука

На своїх посадах залишилися Напора, Боярський, Крупа, які на виборах як кандидати від різних партій створювали конкуренцію пропрезидентській партії, абсолютно не переймаючись тим, що вони працюють в президентстькій вертикалі. 

На своїх посадах позалишалися інші керівники, більшість з яких призначив ще затятий підлеглий Януковича Хоптян.

Таким чином, від Барни не варто очікувати нічого революційного, і тернопільським Саакашвілі йому аж ніяк не стати - команда штовхає його в інший бік.

«Тернопільський тиждень»

 

Коментарі  

 
+4 #2 неоніла 19.11.2015 17:07
Також як Хоптян, цей порошенківський "борець з корупцією" вимагає у керівників підприємств щомісячний відкат в немалій сумі.
Цитувати
 
 
+3 #1 Петро8s 19.11.2015 16:11
Головний свободівський злодій дорожник юлик також залишився на посаді. Він же несе "золоті $ яйця".
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.