Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Тернопільський тиждень» вже неодноразово писав про аферу навколо колишнього магазину «Світоч» в центрі Тернополя, яку, за всіма даними, провернув екс-мер Тернополя і сьогоднішній нардеп Роман Заставний.

Але, оскільки, певні можновладці і хапуги бюджету завжди нагадують, що ЗМІ мають відслідковувати свої ж матеріали, ми дослідили, яка ж ситуація зараз в тій оборудці, котру провернули держслужбовці з елітною нерухомістю в Тернополі.

Насамперед зазначимо, що колишні власники й орендарі магазину «Світоч» не захотіли брати участь у фарсі, коли влада відтискає бізнес у них, і стомившись від беззаконня і свавілля органів влади, продали своє підприємство з правом вимоги боргу іншим бізнесменам, при цьому з втратою для себе ще близько 30 відсотків.

Тепер правонаступником підприємства, яке колись орендувало приміщення вже колишнього магазину «Світоч», є підприємці з іншої області.

Так от, ми вирішили зясувати – яка ситуація стосовно тієї оборудки, в якій були замішані органи державної влади, нардеп і його родина та інші так звані держслужбовці.

Отже.

Вже близько двох років у Тернополі триває епопея з колишнім магазином «Світоч», що розташовувався у приміщенні колишнього готелю «Україна» в центрі Тернополя. Саме того відомого магазину, який цинічно і абсолютно незаконно забрала у екс-власників група ділків, до яких входили вищі керівники міста минулої каденції, прокурори, окремі судді, інші чиновники та нинішній нардеп Роман Заставний.

При цьому нанесли збитків власникам магазину на мільйони гривень. Оскільки в результаті рейдерського захоплення «Світоча», а в цій афері є всі ознаки, за якими провертаються такі рейдерські схеми, власники магазину втратили майно, техніку, спец обладнання, продукцію.

Бажання Застовного заволодіти цим закладом було зрозумілим – чи не половина приміщень колишнього готелю вже у власності його родини.

Коротко нагадаємо суть цієї оборудки.

До 2013 року магазин «Світоч» перебував в оренді фірми ПП «Продсервіс Україна 2012». Працівники отримували зарплатню, сплачувалися податки, місто отримувало орендну плату. Та у 2013 році маловідоме до того часу ТОВ “Ресурс Лімітед» раптом з "благословіння" Тернопільської міськради купило  приміщення магазину “Світоч” у центрі Тернополя за ціною майже втричі нижчою від ринкової. 

Знову ж таки нагадаємо, співвласниками даного підприємства ТОВ “Ресурс Лімітед»були наближений до Сергія Надала такий собі пан Пилипчук і дружина колишнього мера Тернополя Романа Заставного – пані Оксана. 

Згодом в результаті слідчих дій було встановлено, що посадовці ТОВ “Ресурс Лімітед», найнявши скандально відому приватну охоронну фірму «Максима-Т», перекрили доступ до магазину працівникам «Світоча» і самовільно  вивезли належні  ПП «Продсервіс Україна 2012» товаро-матеріальні цінності на мільйони гривень.

Звісно, колишні орендарі не могли змиритися з такою дикою ситуацією і почали шукати справедливість у правоохоронної системи.

Щоб  не вдаватися у подробиці судових тяганин і тих перешкоджань, що чинили законним орендарям Заставний і Ко., і які тривали з моменту захоплення магазину у 2013 році, констатуємо що у травні 2015 року, вступило у дію судове рішення щодо стягнення завданої шкоди, яке юридично звучить наступним чином «у зв’язку із закінченням судової експертизи та поверненням матеріалів справи до суду, своє ухвалою Господарський суд Львівської області поновив провадження у справі»...

Тобто,  12 травня 2015 року цей суд Іменем України виносить рішення стягнути з ТОВ «Ресурс Лімітед» на користь ПП «Продсервіс Україна 2012» понад 1,5 мільйона гривень збитків, 30 тисяч судового збору та 8 тисяч витрат, пов’язаних з проведенням експертизи (фото 1 і фото 2)

3 червня цього року на адресу ТОВ «Ресурс Лімітед» виноситься постанова про відкриття виконавчого провадження (фото 3)

І тут починається найцікавіше.

Поки у виконавчій службі намагаються, чи радше роблять вигляд, що намагаються, стягнути з боржника збитки (до речі, станом на минулий тиждень так нічого і не стягнуто, причини цього описані в скарзі (фото 4, 5, 6)), в колишньому приміщені магазину "Світоч" повним ходом тривають роботи.

І нещодавно в ньому родина Заставних відкриває новий ресторан. Більше того, тепер власниками цього ресторану є саме родина Заставного. Адже один з співзасновників ТОВ «Ресурс Лімітед» пан Пилипчук напередодні вручення  постанови про відкриття виконавчого провадження продає свою частку, і  співвласниками стають дружина Заставного – Оксана Петрівна з часткою в 1 мільйон гривень і … сини народного депутата Заставного – Андрій і Петро. Їхня частка  в статутному фонді – по пів мільйона гривень (фото 7)

Ось так.

Закони України в Тернополі не діють, ухвали суду ігноруються, виконавча служба збитки з заможних родин не стягує, а сімя екс-мера Тернополя і народного депутата Романа Заставного і далі незаконно збагачується, відкриваючи чергові ресторани в елітній нерухомості, яку захоплено в результаті цинічних і хитрих рейдерських схем.

Схоже, і далі ніщо не заважатиме спритним ділкам, які усілися б українській парламент, «жити по-новому»…

«Тернопільський тиждень»

           світоч, магазин, заставний, скандал, фото, виконавча служба, тернопільський тиждень

фото 1

світоч, магазин, заставний, скандал, фото, виконавча служба, тернопільський тиждень

фото 2

світоч, магазин, заставний, скандал, фото, виконавча служба, тернопільський тиждень

фото 3

світоч, магазин, заставний, скандал, фото, виконавча служба, тернопільський тиждень

фото 4

світоч, магазин, заставний, скандал, фото, виконавча служба, тернопільський тиждень

фото 5

світоч, магазин, заставний, скандал, фото, виконавча служба, тернопільський тиждень

 

фото 6

світоч, магазин, заставний, скандал, фото, виконавча служба, тернопільський тиждень

фото 7

 

 

Коментарі  

 
+2 #4 ГСТО 27.11.2015 21:55
Ааа це і напевно сам п. Кузь написав))))
Цитувати
 
 
+2 #3 ГСТО 27.11.2015 21:53
Так він так і зробив...є ж на фото у статті
Я мав на увазі, що подальші його дії не можливі, оскільки була апеляція та касація!!
Тому Андрій Вам варто перепросити
Цитувати
 
 
0 #2 Андрій2 26.11.2015 14:49
ГСТО вчить законодавство. Виконавець зобов"язаний був відкрити виконавче провадження та здійснити виконавчі дії оскільки господарським судом було видано наказ.
Цитувати
 
 
+1 #1 ГСТО 23.11.2015 15:07
Не треба писати дурню!!!


http://reyestr.court.gov.ua/Review/53525175

Постанова ВГСУ була 17.11.2015р.

Скарга датована 13.11.2015р.

Виконавець не мав права виконувати його, оскільки рішення не набрало законної сили!!!
І ще скаржник має право звернутись із скаргою у Верховний суд України!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.