Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Епопея зі сходами на Дружбі чимось нагадує сюжет з фільму "Дванадцять стільців", в якому інженер Полєсов взявся ремонтувати ворота дому №7. Трохи часу пішло на розклепування воріт, а потім майстер якось несподівано охолов до своєї ж ініціативи.

  

Але повернімось до нашого сюжету, який не менш інтригуючий і псує нерви людям вже від серпня місяця. Мешканці прилеглих будинків розповідають, що сходи були аварійними вже з десяток років, однак жодні звернення до різних інстанцій не були почуті, пишуть Новини Тернопільщини

 

І цілком неочікувано для всіх дворів, поєднаних цими сходами, в останні дні літа розпочався їх ремонт. Загорожа виросла миттєво, заметушилися робітники, приїхала техніка… На другий ранок сходи почали демонтувати, і такі активні дії тривали аж кілька днів.

 

Далі настала довга пауза... Зазвичай так воно і є – ламати, то не будувати. Народну мудрість ще ніхто не скасовував.

 

І ця пауза така довга, що вже й вибори встигли відбутися, а місце, де колись були сходи, так і залишалося розритим, огородженим і більше не торканим.

 

«Ми вже віришили, що замість сходів у нас з’явиться якийсь об’єкт несанкціонованого будівництва і навіть готувалися до протестів з цього приводу. Але з тиждень тому на місце, призначене під сходи, поклали нарешті нові секції. І знову все затихло», - нарікає пенсіонерка, жителька сусіднього будинку.

 

«Але нас не покидає надія, що новими сходами ми зможемо пройтися ще цього року», – додає оптимістично налаштована школярка, котра вже звикла зі своїми друзями долати схил не сходами, а чіпляючись за гілки, дертися вгору крутим схилом.

 

Тим часом випав сніг... "Чи не стане це причиною чергової паузи?", - швидше у себе запитують дружбівчани, бо їхні запитання до ремонтників залишаються без відповіді. 

 

А ось, що пишуть на офіціному сайті Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР:

 

 сходи, дружба, парк, новини, тернопіль, фото, тернопільський тиждень

 

Звісно, за три місяці ремонт десятка метрів сходів можна було б і закінчити, а не чекати поки людям увірветься терпець і потрібно буде вирішувати питання так само, як у згаданому вже фільмі...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.