Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Політична партія "Народний контроль" устами свого тернопільського лідера та депутата міської ради Володимира Бліхаря ( на фото) минулого тижня зробила дивну заяву та розповсюдила її по окремих сайтах.

бліхар, народний контроль, тернопіль, вікнарьов, фото, скандали, новини



Коротко її суть наступна: не робіть з нас опозицію в Тернопільській міській раді.

Хто вміє читати між рядками, той зрозуміє, що "Народний контроль" писав свою заяву з розрахунку на одне - її прочитає міський голова Сергій Надал та зробить правильні для самого Бліхаря висновки: НК готовий "лягти" під кого треба та чекає пропозиції.

 

Заради цього оприлюдення заяви було підкріплене фінансово, щоб часом власники сайтів не відмовили в публікації.

Для міського очільника це справжній подарунок, адже маючи 4 депутати від "Народного контролю" можна сміливо, в разі потреби, відмовитися від послуг депутатів від БПП - ідеологічних противників свободівців, яких представляє Сергій Надал та повністю зберегти контрольовану більшість.

Враховуючи, що порошенківців по районах свободівці та тимошенківці (яких, до речі, єднає угода їхніх лідерів) поволі усувають від влади в районних радах, цілком реально спрогнозувати подібний розвиток і в Тернопільській міській раді. Тим більше, що представника БПП секретаря ради В.Шумаду і так обмежують в повноваженнях, хоча по окремих питаннях він голосує, як того хоче Сергій Надал.

Тоді в Тернополі опозицією стануть "Самопоміч", БПП та "Громадянська позиція". До речі, "Самопоміч" та ББП спільно виступили під час 2-го туру виборів міських голів та підтримали висуванців один одного.

Чергова сесія міської ради повинна показати, як голосуватиме "Народний контроль" з принципових питань. Не виключено, що вже найближчим часом можна очікувати формування нової більшості. А там і до кадрових змін недалеко.

Невже почнеться все з початку?

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #1 Віталій 04.12.2015 11:47
не плетіть інтриг. лиси й від бпп нікуди не спригне !! по крайній мірі пока порох президент
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.