Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Мрією номер один для більшості українців є власне житло. Знаючи це,  чимало аферистів вміло маніпулюють нашими людьми. Аферу Щепановського тернополяни будуть пам’ятати ще 100 років, адже він обіцяв побудувати 30 будинків. Натомість про аферу «Набережного кварталу» більшість дольовиків «гуртожитських кімнат» намагаються «не поширюватись», сподіваючись на те, що все вирішиться якось самим собою. Введені в експлуатацію дві секції новобудови на вулиці Будного,30 (навпроти розважального комплексу «Братислава») шокують не просто фахівців, але й звичайних перехожих на «Дружбі». Ми вже не згадуємо про вкрадені метри житлової площі, порушені пожежні норми чи вічний морок у третині гуртожитських квартир. «Порушення на порушенні і порушення поганяє» - саме так набудували гуцули  «цегляне диво» «Набережного кварталу», яке вічній кіптяві вантажівок та щоночі окутане гулом хлібозаводу №2. Про всі ці порушення неодноразово писали тернопільскі ЗМІ.

Найважче дольовикам «Набережного кварталу» усвідомити, що їх не просто ошукали, але й обікрали ще у майбутньому. 

набережний квартал, тернопіль, скандали, фото, тернопільський тиждень

Як це? Новозбудовані кімнатки будинку «Набережного кварталу» не можливо буде продати чи приватизувати. Збудовані з такими порушеннями, вони приречені скніти поза межами юридичного поля сучасної України. Можливо, ще кілька виборчих кампаній політики подурять пайовиків, обіцятимуть вирішити їхні проблеми. Насправді, юридичне оформлення «курника» від «Набережного кварталу» просто неможливе, бо це підсудна справа. Хто захоче сидіти у тюрмі за «гріхи» будівельних аферистів «Набережного кварталу»?

У Тернополі ситуація в цьому плані не якась особлива щодо цих будівельних пройдисвітів. У всіх містах України, де «Набережний квартал» зводив будинки – РівномуХаркові, Львові - «вилазили» шахрайські схеми. 

У Тернополі обігові кошти заробітчан так спокушають шахраїв, що вони «задобрили» чиновників і дві секції новозбудованого будинку якимось дивом прийняли до експлуатації. Це пов’язано не з турботою про ошуканих мешканців, а бажанням зірвати ще більший куш у двох інших новобудовах. І не спиняє шахраїв ситуація, що їхній будинок не витримає землетрусу у 4-5 балів, а такий землетрус був в тернополі у 1940, 1977, 1986 роках.

Юрист Олеся Островська роз’яснює, що відповідальність за халтурне будівництво несе замовник, проектна організація і служби, які видали документи на  проектування і початок будівництва. «Набережний квартал», нагадаємо, самовільно почав будівництво. З кого питати у суді за майбутні клопоти – складно сказати. Зрозуміло одне, що з нашим судом буде тільки легко відкупитися. З такими порушеннями, з якими зведено багатоповерхівка «Набережного кварталу» - не можна будинок здавати в експлуатацію. Оселятися там, це фактично живцем оселятися в домовину, кришка якої невідомо коли захлопнеться.

За номером телефону 42-25-47 юрист безкоштовно допоможе вийти із цієї прикрої ситуації усім дольовикам «Набережного кварталу».

10 листопада Тернопільська міська рада скасувала містобудівні умови за адресою Микулинецька,116, де аферисти хотіли звести ще один гуртожиток за ціною повноцінних квартир.

Тим часом народні депутати України від Тернопільщини звернулися до СБУ та поліції з приводу порушень у будівництві компанією «Набережний квартал» за адресою Будного,30.

    набережний квартал, тернопіль, скандали, фото, тернопільський тиждень    

набережний квартал, тернопіль, скандали, фото, тернопільський тиждень

набережний квартал, тернопіль, скандали, фото, тернопільський тиждень

Детальніше дивіться у відео

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.