Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Молодий чиновник має «добрий апетит» і величезні гроші?

Як стало відомо «Тернопільському тижню», цього разу службовець органу місцевого самоврядування, заступник мера Тернополя Володимир Камінський, заробітна плата якого не перевищує 1 тис.євро з урахуванням всіх можливих доплат та премій, купив новий автомобіль англійської марки Range Rover sport(саме за кермом цієї автівки останніми днями можна побачити чиновника).
Це автомобіль преміум-класу, діапазон цін на який на одному з офіційних сайтів Фірми Landrover коливається від неповних 70 до 80 тисяч євро.
Таким чином, навіть, якщо пан Камінський не витрачатиме жодної копійки з зарплати, а лише буде відкладати на купівлю такого позашляховика, то на це йому знадобиться як мінімум з десяток років. Проте, заступник міського голови таку машину собі дозволив, пропрацювавши лише рік на посаді.
Зазначимо, що це не перший скандал у свободівських лавах, повязаний з автомобілями.
Спочатку журналісти запитували міського голову Тернополя, як він, працюючи все своє трудове життя лише в податковій, маючи статус державного службовця придбав автомобіль, вартістю неповних 40 тис.дол. Сергій Надал тоді запевняв, що машина Mitsubishi Pajero wagon куплена в кредит, оплачувати який він собі може дозволити, оскільки його зарплата на посаді першого заступника ДПА області складала більше 10 тис.грн.
Згодом, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок змушений був пояснювати, яким автомобілем користується він. Виявилось, що головний свободівець орендує позашляховик Toyota Sequoia, вартістю від 83 тис.дол., який йому надає один з симпатиків партії.
Любов до дорогих авто у представників ВО "Свобода" схоже виховувалась роками. Щоб у цьому переконатись,варто глянути, які автомобілі будуть припарковані перед міською радою під час чергової сесії.
Для порівняння: колишній мер Богдан Левків, який підтримав Сергія Надала на виборах, досі їздить на старенькій Ниві ВАЗ 2121, яку на вторинному ринку можна придбати за 2-3 тис.дол. А Роман Заставний, який завжди говорив, що він вийшов з бізнесу і не вважає себе бідною людиною, віднедавна також пересів на 2-3 річний позашляховик Range Rover sport старішої модифікації, за яку він виклав з кишені (згідно декларації, яку було оприлюднено в інтернеті) 50 тис.дол.

До слова, на нашому сайті вже неодноразово публікувалися матеріали, «героєм» яких був саме пан Камінський. Як це не парадоксально, але саме він чи не найчастіше створює навколо своєї персони скандальні чутки. Але завжди виходить «сухим із води». Подейкують, що все йому сходить з рук через те, що його «опікує» безпосередньо голова Тернопільської облради Олексій Кайда, який, так би мовити, і прилаштував Камінського в мерію і той тепер є його «очима й вухами» в команді Надала. А можливо Камінський так «міцно стоїть на ногах» тому, що  колись, як нам відомо з власних джерел, нинішній заступник міського голови Тернополя, свободівець, був водієм в одного авторитетного тернополянина, відомого в певних колах? 

 

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
-4 #23 Вася 05.10.2011 06:08
не варто рахувати чужих грошей. може в нього батьки тяжко працюють за кордоном, чи виїхали взагалі... не знати, якою ціною то куплено
Цитувати
 
 
+9 #22 Вася 03.10.2011 23:42
какашкина вся ця ситуація, я, як і багато тернополян - лох, якого вкотре розвели, цього разу свободівці, та ну на фіг ...
Цитувати
 
 
+9 #21 иван 03.10.2011 08:42
саме простише говорити шо машина не його, а взяв покататись!!!ха хаха дийсно!! а на хабари тоже не його брали а когось
Цитувати
 
 
+13 #20 Волга 29.09.2011 19:30
досить заздрити! адже дійсно людина як може собі дозволити щось придбати - то чому і ні? а хто зводить наклепи щодо хабарів - давайте факти!
Цитувати
 
 
+14 #19 Зеньо 29.09.2011 10:06
О Чудо! У файному місті Тернополі явився у міській зраді файний хлопака Вова Камінський! Ну тепер накінець нам усім буде легше, бо хто як не ВІН буде піклуватись та переживати за громаду? А машина, то йому у поміч та допомогу до славних майбутніх звершень во славу партії та хлопчиків-побратимів. А може не ЧУДО а МАРЕВО ?
Цитувати
 
 
+16 #18 Славік 29.09.2011 09:32
Ми усі забуваємо чого приходять ПЕРЕВАЖНО люди до влади у перехідний період становлення держави. ЇХ гасло тут одне - КРАСТИ, КРАСТИ І ЩЕ РАЗ КРАСТИ!!! Зараз "Свобода" обдурила тернопільців на демократичній хвилі, до них "Нашоукраїнці та Бютівці". А зараз набирають силу "Регіонали". Народ, ми нажаль не застраховані від цього, але маємо ефективний механізм впливати на цих хапуг і попортити їхні неви. Це спонукати їх постійно звітуватись про свої "обіцянки" та "досягнення"! А потім, коли прийде час відповідно голосувати!!!! Що зробила існуюча влада зі своїх обіцянок? відповідь - одні голі ПОНТИ!!!!!!!!
Цитувати
 
 
+19 #17 Петрович 29.09.2011 08:35
За всіма ознаками Камінський смотрящий від Стіпанова біля Надала... І походу Стіпанов довольний тим як веде себе Сергій Віталійович тому і нагороджує Камінського новим авто:)!
Цитувати
 
 
+15 #16 сусід 29.09.2011 00:02
хм, ну сьогодні на подвірї ровера вже не було, хоча може на ніч ще вова припхається гучно, має таку звичку новоявлений дохерак
Цитувати
 
 
+14 #15 Баця 28.09.2011 22:48
Та давйте говорити правду - такого собі Степанова возив Камінський, але в той час він, Вова маю наувазі, був просто лошаріком на побігньках в серйозних людей, а тепер Кайда дав йому карт-бланш, і от став паном Камінським...заступником мера МОГО міста, бл.... Та тільки за це мені хочеться приїхати в тернопіль і плюнути в мо... надалу
Цитувати
 
 
+15 #14 Вася 28.09.2011 22:23
вже писав але повторюся- Камінський бидлота остання, і в публікації та в коментарях вся правда написана,
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.