Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Правому сектору» на Тернопільщині так не сподобалася наша публікацію На Тернопільщині "Правий сектор" хоче свою людину на хлібну посаду?, що так званий Відділ "Інформації та преси" НВР "Правий сектор" Тернопільщини оприлюднив свою заяву, де звинувачує «Тернопільський тиждень» в продажності, замовності, брехні та інших гріхах і врешті дописалися до банального залякування, обіцяюи нас покарати. Що цікаво в пості на ФБ нас звинувачують в однобокості, і що ми начебто не хотіли висвітлити їхню позицію. Ніхто на нашу адресу не надсилав ані своїх думок чи звернень з цього приводу (якщо таким не вважати анонімні коментарі до статті, більшість з яких навіть не можна пропускати в нормальному виданні, оскільки вони просякнуті лайкою і погрозами). Єдине, це фактично вночі після публікації до редактора вирішив зателефонувати один з керівників цієї партії. Звісно, в такий час нормальні люди, які один одного не знають, не спілкуються. А тому відповіді той пан не отримав. А в білий день у нього вже певно настрою телефонувати не було.

До речі, стільки тексту, скільки «наваяли» на нашу честь, ще жодне інтернет-видання від ПС на свою адресу не отримувало.

Але ТТ озвучить кілька тез спеціально для окремих представників цієї партії:
1) Якби редакція ТТ мала б докази того, що активісти ПС брали гроші за пікет і за сміттєві люстрації - то про їх дії вже писали б не в ТТ, а в газеті МВС  "Досьє 102" чи на офіційних сайтах СБУ і прокуратури)));
2) Мас-медіа, на щастя, не суди, де адвокати доказами міряються. Журналісти пишуть людям правду, навіть якщо довести її не можливо речовими доказами. І навіть якщо це не подобається Відділу "Інформації та преси" НВР "Правий сектор" Тернопільщини. Саме це ї є головним завданням журналістики.

3) З приводу так званої "проституції" відповідь для ПС проста як двері - Чия б корова мичала? Перед тим як звинувачувати когось у продажності спочатку згадайте скільки срібняків клали в кишеню за постановочні сміттєві люстрації та показуху таку, як організували під час останнього пікету. Бо це вже навіть не "проституція", а самий найсправжнісінький рекет.
4) Все вище сказане жодним чином не стосується справжніх патріотів, які у лавах ПС боронять незалежність України на Сході.
5) Отож, не вам вчити журналістів етики і розказувати про честь. Бо перед тим як повчати когось, спочатку виховайте етику в себе.
6) З приводу того що редакція
ТТ має доводити, що її слова не є наклепом, то зауважимо, що доведення факту наклепу у суді лежить на стороні позивача, в даному випадку ПС (http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/v_001700-09). А якщо ж відділ "Інформації та преси" НВР "Правий сектор" Тернопільщини не вбачає за доцільне керуватися вимогами законодавства відстоюючи свої інтереси у законний спосіб, то ми залишаємо за собою право розцінювати ваші слова про " право покарати тих персон" як погрозу життю і здоров'ю журналістів, пов'язану з їх законною професійною діяльністю (ст. 171 ККУ).
7) І наприкінці, закликаємо "Фахівців" відділу "Інформації та преси" НВР "Правий сектор" Тернопільщини працювати над своєю фаховістю, щоб потім не смішити такими заявами людей, а вашим колегам не доводилося червоніти за дописи у соцмережах. Вивчайте не тільки кодекси етики, а й законодавство. Налагоджуйте контакти із журналістами і все у вас вдасться. Тоді ви знатимете, що ТТ завжди відкритий до людей і готовий опублікувати всі коментарі та зауваження з приводу своїх матеріалів. Тоді ви зможете давати свою позицію та контраргументи у ЗМІ, а не блеяти про порушені статути етики. Пам'ятайте, що для того щоб бути фахівцем у сфері контактів із медіа не достатньо лише підписувати свої пости у ФБ назвами гучних посад, треба принаймні працювати з медіа! Стукайте і вам відкриється. І більше не займайтеся лицемірством, це вас не краситиме.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
-1 #1 Незалежний експерт 28.12.2015 11:26
І правильно зроблять))
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.