Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Коли мер Тернополя Сергій Надал запропонував своєму побратиму депутату-свободівцю Богдану Бойку стати заступником міського голови  і бути куратором земельного, будівельного та архітектурного напрямків роботи, той погодився і одразу поклав на стіл депутатський мандат, який несумісний з посадою у виконавчому комітеті.

На той час на офіційному сайті міської ради в біографії пана Бойка значилося, що він перед роботою в мерії очолював ТОВ "Сендс", яке, подейкують, входить в коло інтересів відомого в Тернополі бізнесмена Петра Сачика. 
Проте, в статусі службовця органів місцевого самоврядування Богдан Ярославович був недовго: пропрацювавши лише сім місяців, він залишив свою посаду та повернувся у бізнес. Достеменно невідомо, чи він і надалі є директором ТОВ "Сендс", але те, що це підприємство має до себе лояльне ставлення міської влади - факт незаперечний.

31 серпня цього року виконавчий комітет міської ради приймає рішення, яким оформляє право власності за товариством з обмеженою відповідальністю «Сендс» на будівлю адміністративного корпусу під літерою «Ж» (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 942,9кв.м. за адресою вул. Поліська,11 та видає відповідне свідоцтво.

А вже на 30 вересня, тобто рівно через один місяць, на сесію міської ради виноситься проект рішення, щоб надати цьому підприємству в оренду терміном на 10 років землю в розмірі понад шість з половиною гектарів для обслуговування власних споруд та будівель.

Цікаво, що землі виділяють майже в 7 разів (!!!) більше, ніж площа приміщення. І за місяць виготовлені всі документи, на які в простих громадян можуть піти роки. Навіть більше: земля виділяється за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Ось так привид вже тепер колишнього заступника міського голови наводить страх на своїх колишніх підлеглих, які помагають просувати приватний бізнес наближених до влади підприємців.

Коментарі  

 
+1 #9 друг 18.10.2011 07:53
не партеся. Бойко ні при чому. то збіг обставин
Цитувати
 
 
+1 #8 нічого страшного 16.10.2011 11:10
нічого страшного не сталося. формально Бойко поза владою, а папери могли витготовлятися ще рік тому
Цитувати
 
 
+1 #7 Аль-кайда 05.10.2011 14:52
Ще один пункт передвиборної програми Свободи виконано:
Земля продається тільки з аукціонів, крім тієї , що для своїх побратимів...
Цитувати
 
 
+1 #6 Ігор 05.10.2011 06:12
збіг обставин - вєрняк! Бойка вшили і ніхто таких подарунків робити не буде.
Цитувати
 
 
+3 #5 вова 01.10.2011 19:14
за адресою ПОЛІСЬКА 11 знаходиться ПП метал я думаю всім стало зрозуміло про що йдеться мова.....Сачик фінансує Свободу а Надал відробляє.
Цитувати
 
 
-1 #4 пацан 30.09.2011 18:09
Бойко вже не при ділах. нема чого вигадувати
Цитувати
 
 
+5 #3 Вася 30.09.2011 11:11
мда, тернополяни, нас так нахабно ще не обкрадали...
Цитувати
 
 
+6 #2 Антон 30.09.2011 10:37
я просто фігію з такої нахабності - 6 гектарів одному підприємству зараз!? Та коли в цих свободівців вже харі тріснуть...
Цитувати
 
 
+9 #1 не бойко 30.09.2011 05:47
а я не можу вже рік оформити документи на землю. може то прізвище поміняти на Надал, щоб в міській раді зрухалися
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.