Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Командири військової частини  1428 в Тернополі вирішили влаштувати виставу перед Президентом України Петром Порошенком, щоб показати, як добре солдатам живеться в казармах.


Про це повідомив боєць частини Богдан Чумаченко на своїй сторінці в Facebook


За його словами, лише перед приїздом Президент України начальство вирішило зробити ремонт в казармах, про який раніше не йшла і мова.

 

"Переселяти весь особовий склад в інші розташування! Хочуть за вихідні зробити ремонт у казармі, пофарбувати підлоги і показати нашому" коханому "гаранту, що всі живуть в" нормальних "умовах! Я відмовився виконувати наказ заступника командира частини про переселення особового складу! Тому, що протягом року ніхто ні * єра не робив в казармах! Ми пропонували самі влітку все зробити! Відмовили! На зиму ми самі за свій рахунок утеплювали казарму! Ніхто ні копійки, ні мотка скотча нам не дав! ", - пише обурений боєць.


У той же час за невиконання наказу Богдану Чумаченко пригрозили в'язницею, повідомляють Новини Тернопільщини

 

богдан чумаченко, фото, соцмережі, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+1 #2 нн 08.01.2016 17:38
Цитую pp:
А чи перевіряли писаки з НТ і ТТ, чи є в частині такі Чумаченко і Тяпкін? Чи писав Чумаченко таке і що там відбувається? Адже тут серйозні звинувачення. Таку фігню в соцмережах може розповсюдити будь-який фсбешний троль, а піпл схаває. Таким чином підсажують репутацію ВСУ і рейтинг Президента.
А ти перевіряв? Перевір, якщо не віриш. А рейтинг "харанта", як кажуть математики є нескінченно мала величина", тобто прямує до нуля, як не напрягайся.
Цитувати
 
 
-3 #1 pp 08.01.2016 15:47
А чи перевіряли писаки з НТ і ТТ, чи є в частині такі Чумаченко і Тяпкін? Чи писав Чумаченко таке і що там відбувається? Адже тут серйозні звинувачення. Таку фігню в соцмережах може розповсюдити будь-який фсбешний троль, а піпл схаває. Таким чином підсажують репутацію ВСУ і рейтинг Президента.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.