Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Влада Тернополя ремонтує дороги із вигодою для себе 

Одну з найменших тернопільських вулиць влада вирішила капітально відремонтувати. Для того, щоб прокласти нову дорогу на вулиці Устима Кармелюка, що в мікрорайоні «Новий Світ», з міського бюджету виділили 800 тисяч гривень.

Начальник відділу технічного нагляду міської ради Олег Вітик каже, що перед тим, як обрати територію, де проводитимуть благоустрій, радилися з мешканцями та зважували завантаженість вулиці транспортом.

Олег Вітик: «Звертаємо увагу на звернення мешканців. Це один з багатьох факторів, який впливає на затвердження титульного списку».

Для порівняння, на ремонт вулиці Київської, яка довша від Кармелюка чи не в 4 рази і якою щодня їздить не одна тисяча громадського та приватного транспорту, передбачили майже в три рази менше коштів – всього 300 тисяч гривень.

Представники міської влади три дні так би мовити «футболили» журналістів і вирішували поміж себе, хто ж таки пояснить тернополянам, чим вулиця Кармелюка заслужила таку увагу і чому інші дороги, де щодня курсує важковаговий громадський транспорт, капітального ремонту так і не дочекаються.

Олег Вітик: «Цей ремонт – тільки в планах розкопок, які зараз були проведені, які відновлюють верхній шар.

Журналіст: «Тобто про капітальний ремонт ми не говоримо?»

Олег Вітик: «Поки що не говоримо».

Начальник відділу технагляду запевняє, що на вулиці Кармелюка капітальний ремонт не запланований. Хоча, згідно документів, це – неправда. Журналісти вирішили безпосередньо запитати у робітників, що відбувається на цій вулиці, яка налічує лише з десяток приватних будинків. Чоловіки виявились не говіркі і ділилися інформацією неохоче. Лише розповіли, що їх привезли аж зі Львова. Скільки буде використано матеріалів і скільки грошей коштуватиме дорога – чіткої відповіді так і не було.

Робітник: «Місцеві власті фінансують і оплачують асфальт».

Журналіст: «Фінансує міська влада?»

Робітник: «Так!»

Журналіст: «А вона вас найняла?»

Робітник: «Так!»

Мешканці мікрорайону «Новий Світ», де розташована вулиця Кармелюка, не на камеру розповіли журналістами, що в одному з приватних будинків, де ремонтують дорогу, живе не хто інший, як депутат міської ради, «свободівець» і, за сумісництвом, очільник однієї з депутатських комісій. Про те, що це правда, можна судити і зі слів Олега Вітика, який зазначив, що цю вулицю прокладають відповідно до депутатського запиту.

Олег Вітик: «Там є депутатське звернення, звернення громадян».

Ситуація щодо доцільності прокладання свіжого асфальту на Кармелюка прояснилась. Натомість капітальний ремонт вулиць, де живуть прості тернополяни, влада знову перенесла на невизначений термін, констатує ІНТБ

Коментарі  

 
0 #7 бачу 16.10.2011 11:12
треба добре розібратися в документах. не вірю, щоб такі гроші йшли наліво, а правоохоронці робили вигляд, що нічого не сталося
Цитувати
 
 
+2 #6 Вася 06.10.2011 00:58
цей дурак - надал, текст читай на цьому ж сайті, а відео дивися на ІНТБ, ТАМ ПРЯМА МОВА ВАШОГО ЛЮБИМОГО шрека, який опозорився дальше нема куди Які ще докази потрібно???
Цитувати
 
 
0 #5 золотко 05.10.2011 06:34
а мені здається, що ніхто би не робив вулиці, якщо її нема в документах - уе кримінал. знайдіть мені дурного, який би за якогось там депутата ліз в тюрягу
Цитувати
 
 
+5 #4 Умка 03.10.2011 12:15
а в результаты Надал лоханувся, бо вулицю роблять таки ту, де живе його побратим
Цитувати
 
 
+6 #3 Антон 02.10.2011 20:21
НАЇВНІ, гладкий то пролобіював, і це тільки початок, чого б ви думаєте Надал так "вкурвився" стосовно цієї інформації що аж звинуватив відкрито канал ІНТБ в провокаціях? бо правда все, свободочимошнір евогам-ки, яких ми ж і обрали - панують. А ви тернотерпили - терпіть і сопіть в дирки..
Цитувати
 
 
-3 #2 Сонячна 30.09.2011 18:07
не вірю! нема дурних депутатів, які так відверто лізуть своє наглістю
Цитувати
 
 
+4 #1 свободівець 30.09.2011 14:40
а нєхер!!! хай живе Міша Гладкий, який пробив собі дорогу! маладєц!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.