Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пікетування в Тернополі складів фірми російського походження, що є дистрибютором сигарет, виглядає надто штучним та замовним.

Ми зовсім не захищаємо російський бізнес, тим більше, що півтора роки тому саме
"Тернопільський тиждень" першим порушив цю тему
Дії пікетувальників відразу назвали рейдерськими, однак в Антимоноаольному комітеті підтверджують, що "бенефіціарними власникамии ТОВ "Мегаполіс Україна", найбільшого оптового продавця тютюнових виробів, є громадяни Російської Федерації" 

І саме Антимонопольний комітет видав дозвіл російській компанії «Мегаполіс» на купівлю більше 50% статутного капіталу ТОВ «Вест-Тобакко-Груп» (ВТГ) і «Поділля-Тютюн» (найбільші в Західній Україні компанії з роздрібного продажу сигарет), повідомляли в прес-службі комітету в в середині листопада 2010 року.

Тому головне питання до пікетувальників залишається: російський вбивчий бізнес повинен піти з України, чи за певні гроші може залишитися?

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #3 ланівчани-збаражани 20.01.2016 15:42
Ковалик - найсвідоміший самооборонівець !!!А яке відношеня до Мегаполісу мають Заставний і інші депутати???Ніякого; як Тернопіль до Гібралтару
Цитувати
 
 
0 #2 Йванко 18.01.2016 17:35
Коли треба було Звастваному завести на посаду "нового" проекурора Ковалик із Самообороною пікетували прокуратуру. Пропікетували - прокурора поміняли. Тепер пікетнули сигаретчиків, ідея і мотиви правильні, але організатори або мали доводити справу до кінця або не ганьбитися дводенною акцію. Стає очевидним, що Мегаполіс дуже швидко порішав завершення акції... Цікаво, що наступне буде пікетувати кандиддат в депутати від БПП Ковалик і дискредитувати самооборону, правий сектор, автомайдани і т.д..
Цитувати
 
 
+1 #1 Бучєч 16.01.2016 19:13
Ці хлопці прикриваючись іменем Майдану давно вже стали політичними проститутками
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.