Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутати міської ради не підтримали ініціативу свого колеги, екс-мера Романа Заставного щодо надання дозволу на встановлення індивідуального опалення. 

"За" проголосувало лише 13 народних обранців, а міський голова Сергій Надал таку ініціативу назвав незаконною. Сергій Віталійович переконував, що Уряд забороняє встановлення автономного опалення в квартирах українців.

Хоча ще минулого року теперішній керманич міста мав зовсім іншу позицію.

З персонального сайту Сергія Наддала від 04 серпня 2010 року:  «В зв’язку із підняттям ціни на газ на 50 % «Свобода» звертається до міського голови і депутатського корпусу міської ради, знайти таке рішення, яке дозволить відновити процес видачі дозволів на встановлення індивідуального опалення, тому що із наближенням опалювального сезону, витрати на опалення домівок тернополян ляжуть на їх бюджети непосильним тягарем», – зазначив депутат облради від ВО «Свобода» Сергій Надал.

З персонального сайту Сергія Наддала від 12 серпня 2010 року: Безпричинно заблоковану процедуру видачі дозволів на встановлення індивідуального опалення вдалося відновити після численних протестів і звернень депутатів Тернопільської міської ради від фракції «Свобода». 10 серпня цього року на сесії Тернопільської міської ради з ініціативи депутата-“свободівця” Ігоря Дулеби було прийнято рішення про відновлення дозволів на встановлення індивідуального опалення. Голова комісіїз соціально-економічного розвитку Сергій Надал зауважив, що наразі ведеться брудна піар-кампанія проти ініційованого його колегами рішення. Ми заявляли і заявляємо, що все, що обіцяємо своїм співгромадянам, – виконуємо.

З персонального сайту Сергія Наддала від 8 вересня 2010 року: Фракція ВО «Свобода» почала наводити лад у Тернопільській міські раді і домоглася, аби депутатський корпус проголосував за дозвіл для встановлення систем індивідуального опалення тернополянами. «Свободу» звинувачують в популізмі, непрофесіоналізмі. Насправді активісти партії мають розроблену відповідну програму щодо організації індивідуального опалення, погоджену і схвалену обласними комунальниками, енергетиками, економістами, юристами.

З персонального сайту Сергія Наддала від 15 вересня 2010 року: За словами «свободівця» Сергія Надала, саме тому «Свобода» відстоює право на встановлення індивідуального опалення. Цим вона хоче нейтралізувати вплив усталених тіньових схем з обкрадання українців. Тим більше, ми бачимо кількість людей, які намагались отримати ці дозволи. Тобто люди отримали якусь надію на те, що зможуть собі поставити індивідуальне опалення, на те, що вони зможуть здешевити собі витрати по опаленню.

Сайт ВО «Свобода» від 21 лютого 2009 року: З передвиборчої програми ВО «Свобода»: Перевести заклади освіти, охорони здоров'я, культури та інші комунальні установи на енергозберігаючі технології, а житловий фонд - на індивідуальне опалення.

На знак протесту проти політики подвійних стандартів Роман Заставний покинув зал засідання, а інші депутати приступили до розгляду порядку денного. Чому міський голова так кардинально змінив думку і чи будуть тернополяни мати можливість встановлювати індивідуальне опалення, пан Надал не пояснив.

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #9 розумію 18.10.2011 07:54
опалення не буде! бо пільговики втратять пільги! а їх в Тернополі багато!
Цитувати
 
 
+1 #8 правдиво 16.10.2011 11:16
заборона є заборона. піар є піар. і нема чого плутати
Цитувати
 
 
+5 #7 Аль-кайда 06.10.2011 07:48
Саме цікаве те, що при Заставному дозвола видавали всім, а щирий свободівець Ігор Дулеба (тепер керуючий справами обласної ради) з звичайних людей через фірми по опаленню "касу знімав"...
Не вірете? Запитайтесь в людей...
Цитувати
 
 
+3 #6 працівник 05.10.2011 06:36
якщо індивідуальнне опалення ставити ще більше, то воно розвалить централізоване. а ті, хто мають пільги не хочуть переходити на індивідуальне. хто що би вибрав, якби був на місці Надала
Цитувати
 
 
-2 #5 Нічого собі 03.10.2011 14:39
Краще пізно ніж ніколи..
Добре що хоч зараз "опамятався"..
Бо безсистемна і непродумана роздача дозволів в попередні роки поставила систему централізованог о теплопостачання на край знищення.. Зараз йде оцінка системи, і відповідно мабуть буде прийняте рішення по кожному будинку що робити далі.. І це правильно бо іншого шляху немає..
Цитувати
 
 
+13 #4 Юрa 30.09.2011 19:01
а при Заставному уряд дозволяв? але чогось Роман Йосипович зміг видати дозволи, а Надал - ні. Чого теперішньому меру боятися - в нього ж головний прокурор - близький родич?!!!!
Цитувати
 
 
-10 #3 поміркований 30.09.2011 18:08
якщо є заборона, то де Надал неправий? не шукайте в минулому. дивіться по реальних справах в майбутнє
Цитувати
 
 
+13 #2 Антон 30.09.2011 16:39
без слів - Сергій Віталійович рідкісний популіст ...
Цитувати
 
 
+12 #1 свободівець 30.09.2011 14:36
ну і дурні ті тернополяни. ми всі встановили собі опалення минулого року, а на решту нам начхати.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.