Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На сесію міської ради прийшли ошукані пайовики, які стали жертвою будівельної афери «Набережного кварталу». Вони вимагали притягнути аферистів до відповідальності та допомогти вирішити їхню спільну біду, в якій вони опинились. Люди, повіривши обіцянкам «Набережного кварталу», не можуть усвідомити, як це в забудовника відсутні будь-які дозвільні документи на роботи. Так нині розгортається друга за розмахом будівельна афера після «Будівельника» Щепановського.

 

Класичний прийом горе-забудовника в таких випадках – тиск на владу через організацію протестів чи походів під стіни мерії. Аналогічно кілька років тому Щепановський так же підбурював своїх пайовиків іти і в прямому розмінні вибивати дозволи на землю та початок робіт. Нині аналогічну схему реалізовував «Набережний квартал». Поки компанія надалі активно рекламується в ЗМІ та дурить людей, ті, що вже заплатили всі необхідні гроші, не можуть дочекатися ні одної цегли на місці їхніх квартир.

 

У міській раді під час зустрічі з ошуканими пайовиками «Набережного кварталу» вирішили створити робочу групу. В неї увійшли представники житлово-будівельного кооперативу «Файне місто2», управління архітектури, містобудування та кадастру міськради, відділу земельних ресурсів, юридичного управління, депутатської комісії з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі та Тернопільського відділу поліції Головного управління Національної поліції України. Разом будуть розплутувати гордіїв вузол горе-будівельників.

 

Як з’ясувалося, понад чотири десятки пайовиків внесли 100 відсотків коштів за обіцяне «Набережним кварталом» житло на вулиці Микулинецькій. Нині там забиті тільки палі і жодними будівельними роботами не пахне. Договори, які підписали тернополяни з «Набережними кварталом», а по факту – ЖБК «Файне місто2», містять наступний пункт – ТзОВ «Комунсервіс - Серет» уклав договір найму земельної ділянки для кооперативу. Насправді останній документ не має ніякої юридичної сили. Його «склепали» тільки для того, щоби заплутати пайовиків, дати їм ілюзію достовірності і насправді підвести під монастир.

 

Нині пайовики «Набережного кварталу» опинилися в патовій ситуації: гроші віддали забудовнику, квартир немає, а довести свою правоту не можуть через хитро заплутані юридичні лазівки з договорами. За попередньою інформацію, виручка від продажу неіснуючих квартир становить майже мільйон доларів.

 

Незважаючи на відсутність документів для початку будівельних робіт, забудовник усе одно обплутав обіцянками довірливих тернополян. Затягнувши їх у пастку, «специ» з «Набережного кварталу» змусили ходити по владних кабінетах і самотужки вибивати дозволи. А коли ситуація не вирішилася, списали все на владу і почали вороже налаштовувати своїх пайовиків. У той же час в міській раді робили все можливе, аби не допустити повторення сценарію, як зі Щепановським. Адже від початку цієї «набережнокварталівської епопеї» було зрозуміло, що в Тернополі готують «Будівельник-2».

 

Тривають суди з приводу визнання недійсним договору забудови. В той же час міська влада звернулася з листами до усіх контролюючих органів зупинити аферу. Так, Держархбудінспекцію в Тернопільській області закликали провести перевірку дотримання будівельних норм, стандартів, якості будматеріалів на місці незаконного будівництва. Також закликали зупинити роботи, оскільки інспекція видала деякі дозволи, не маючи на руках дозвільну документацію міськради. 

 

Лист направили в Тернопільський відділ поліції головного управління Національної поліції та прокурору Тернопільської області. Міська влада просить правоохоронні органи розібратися з законністю збору коштів «Набережним кварталом» з пайовиків. Їх, як і у випадку «Будівельника», заманили низькою, демпінговою ціною за квадратні метри, зібрали майже всю суму, а житла не зводять. І найгірше – довести ці махінації буде дуже важко. Досвід у справі Щепановського це підтверджує.

 

У час, коли в міській раді проводилась засідання сесії в Тернопіль на автобусах прибули тітушки зі Львова, яких «Набережний квартал» найняв для дестабілізації ситуації в місті. Всі вони були затримані підрозділами тернопільскої поліції. У Тернопільскій пресі неодноразово писали про можливі провокації з боку «Набережного кварталу» Сьогодні ці припущення отримали підтвердження. 

 

тітушки, набережний квартал, тернопіль, фото, тернопільський тиждень

 

тітушки, набережний квартал, тернопіль, фото, тернопільський тиждень

 

Ошукані пайовики «Набарежного Кварталу» під станами міської ради вимагають притягнути до відповідальності аферистів.

 

У Тернопіль приїхали молодити спортивної зовнішності з Львівської області, котрі мали влаштувати у місті масові безпорядки. Про на сесії міської ради заявив міський голова Сергій Надал.

 

“Сьогодні у Тернопіль заїхав автобус з тітушками з Львівської області. З бійцями борцівського клубу. На Микулинецькій міліція затримала близько 20 чоловік за вчинені безпорядки. І ще п’ять патрулів поліції доловлюють їх по Березовиці. Це ті люди, які мали бути тут і чинити безпорядки в місті”, – повідомив мер міста.

 

Наразі невідомо, хто і для чого привіз згаданих мером “тітушок”. Втім, судячи з того, що події розгортаються на Микулинецькій, найімовірніше, пов’язано це з будівельним конфліктом. Нагадаємо, одна з іногородніх будівельних компаній має намір збудувати багатоповерхівку на Микулинецькій. Однак міська влада скасувала містобудівні умови на це будівництво. Також сьогодні під стінами мерії бачили молодиків, котрі протестували проти скандальної будови.

 

P. S. Розпочато кримінальне впровадження. Затриманні почали давати покази. За попередньою інформацією стверджують, нібито їх "найняла" депутат міської ради Наталя Паньків. Вона також зараз дає покази. 

Подробиці згодом.

 

тітушки, набережний квартал, тернопіль, фото, тернопільський тиждень

 

тітушки, набережний квартал, тернопіль, фото, тернопільський тиждень

 

тітушки, набережний квартал, тернопіль, фото, тернопільський тиждень

Тітушки на Микулинецькій

Напередодні тернопільські ЗМІ вже писали, що Кремль та «будівельна мафія» можуть планувати у Тернополі масові безлади під час сесії міської рад

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.