Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За неофіційною інформацією, відомий місцевий діяч, екс-кандидат на посаду мера Тернополя, також «попався».

Як ми вже повідомляли, за інформацією обласної прокуратури, слідчий прокуратури Тернопільської області порушив кримінальну справу стосовно заступника начальника одного з управлінь Тернопільської облдержадміністрації за фактом вимагання та одержання хабара. Досудовим слідством встановлено, що посадовець вимагав хабар у громадянина за сприяння у виготовленні документів на укладення договору оренди частини адміністративно-господарської будівлі площею 11,3 кв. м., що знаходиться на території Підволочиського району.
Чиновник запросив у прохача «винагороду» у розмірі 300 доларів США. Передача грошей відбувалася біля приміщення Тернопільської обласної державної адміністрації.
Кримінальну справу порушено за ст. 368 Кримінального кодексу України. У справі триває слідство.

Як нам відомо з власних джерел – затриманий – один із заступників начальника головного  управління освіти Тернопільської облдержадміністрації. Якщо врахувати, що у керівника управління пана Запорожана тільки три заступники, висновки можна зробити самотужки.

Але ще більш скандальними виявилися чутки про затримання на днях при спробі отримати хабар ще одного відомого тернополянина – директора одного з навчальних закладів обласного центру (достеменно невідомо, але ми не офіційні правоохоронні органи, а тому можемо припустити, ба більше того – нам про це повідомили окремі представники силових структур, які із зрозумілих причин не хочуть афішувати свого імені, що мова йде про керівника Тернопільського вищого професійного училища №4 Романа Півторака, який, нагадаємо, свого часу мав навіть неабиякі амбіції та балотувався на посаду міського голови Тернополя).

Повторимося, ця інформація нам стала відома з власних неофіційних джерел.

Та ще більш цікавим  і водночас підтверджуючим фактом затримання є поведінка сина директора училища – Святослава Півторака, який, як відомо, є головним редактором  газети «Тернопіль вечірній», якого на цю посаду зовсім нещодавно «благословила» свободівська депутатська більшість у Тернопільській міськраді. Адже саме у п’ятницю, коли у журналістських колах стало відомо про затримання його батька, пан Святослав дуже вже настирливо «ліз в очі» пишучій братії, ставав до розмов, «малювався» з депутатами міськради, які саме покидали сесійне засідання в мерії тощо. Святослав Півторак наче давав зрозуміти (а своїм близьким знайомим, він, стверджують, і прямо казав, що то не його затримали правоохоронці, бо ось він, перед ними.)

Переляк головного редактора газети «Тернопіль вечірній», яка апріорі є агітлистком  і рупором мерії, може зрозуміти той, хто знає про минуле пана Святослава. А хто не знає, ми нагадаємо – свого часу, перебуваючи на посаді директора КП кінотеатр «Перемога» Святослава Півторака «підозрювали» у хабарництві (як він «зіскочив» від відповідальності – питання інше). Після чого він з ганьбою залишив посаду. Тож тепер зрозуміло, чому «відомий журналіст» так розхвилювався, коли містом поширилися чутки про затримання особи з прізвищем Півторак.

Чи мають під собою підґрунтя розмови про затримання на хабарі директора ТВПУ №4 Романа Півторака, сподіваємося стане відомо на днях. Адже силові структури не можуть не прокоментувати такі резонансні розмови чи чутки?

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+6 #18 Ще більш знаючий 19.12.2011 13:49
щодо генерала -то у нас і Презик - профффесор :lol: а відповідним органам раджу поцікавитися,як цей тіпа козак з пузом по коліно хімічив з помаранчевими грішми.а щодо хабарів - то анонімно це підтвердять і працівники училища і батьки дітей які там вчаться -і недарма керовнік так лізе покрасуватися скрізь під всі можливі заходи -боїться він і навіть дуже!Це в місцевій політиці не те що не мамонт, а навіть не шакал - а просто хробак
Цитувати
 
 
-1 #17 Знаючий 19.12.2011 13:44
Цитую Інна:
до редакціїї.Ви що тут подуріли? Таку херню можна написати на будь-кого,кого не долюблюєш! В Півтораків багато ворогів-тому,що вони сильні.А коли немає чого вчіпится то -вигадують.Автору матеріалу рекомендую в церкву сходити,або в психлікарню.Півторак генерал українського козацтва-хто проти нього піде? "ТТ" скільки за заказуху заплатили?

ти Інночко сама хвора!а півторачки ці такі "сильні" як баба дівка - вони просто слизькі.
Цитувати
 
 
+6 #16 Знаючий 19.12.2011 13:32
обидва ці півтораки - брехуни, лицеміри,і нечисті не тільки на руку.старшого ще в обкомі комсомолу де він працював називали гнилим а синок його навіть татка переплюнув.Блееф і брехня - це все що він може і знає.прикладів у мене - купа.скоро всіх їх назву в одному з авторитетних центральних видань України.а Свобода якщо таких на посади призначає - то й сама значить така.Амінь
Цитувати
 
 
0 #15 ББ 14.10.2011 08:41
Прийдіть сьогодні в Філармонію, і побачите там Півторака! І де тепер Ваші інформатори?????
Цитувати
 
 
+5 #14 Тарас 06.10.2011 08:47
не знаю, в цій же замітці було про щатримання заступника начальника управління тода, і коли інші написали просто повідомлення прокуратури про факт затримання, тут принаймні назвали звіфдки хабарник зразу, висновки чи довіряти сайту - робіть самі
Цитувати
 
 
+11 #13 Аль-кайда 06.10.2011 07:43
Вася!
якщо ти сліпо віриш в Свободу, говорити нічого...
А якщо довіряєш фактам, то уважно подивись, що Свобода виробляє. Зам по майну- майном торгує (на хабарі попався) цілий поверх майна так віддав, щоб не посадили...
по ЖКГ одні і ті ж дороги ремонтують- вкрасти легше...
а стосовно працівників "ТТ", ТАК ВОНИ СВОЮ ПОЗИЦІЮ І ДУМКУ ФАКТАМИ ПІДТВЕРДЖУЮТЬ, а ТИ ПРОСТО БАЛАКАНИНОЮ ЗАЙМАЄШСЯ...
Цитувати
 
 
+5 #12 Вася 06.10.2011 00:18
ей, банг-банг, та чого ти пристав? я цей сайт відвідую десь пів року тільки тому, що маю таку ж думку і переконання, як і люди, які працюють на ТТ, а саме - Надал як мер для Тернополя - небезпека! А про Півтораків тут вперше щось прочитав. Навіть якщо це чутки - то чого ти пінишся? Неправда це - то проїдеться тема. Розслабся. А стосовно пліток - та майже все що тут читав - підтверджувалос я - і вояжі мера, і про хабарі міських чиновників, та багато про шо.Та навіть нагадаю - той львівський зік свою "славнозвісну" програму будував на матеріалах сайту ТТ, і що, хтоськкогось до суду подав? А хлопці на відміну від інших же не приховують, хто та працює. (до редакції - це не вам реклама, посто зає..и деякі коментатори.) ой, а може ти банг адепт півтораків чи послідовник?????????
Цитувати
 
 
+5 #11 Bang 05.10.2011 23:15
Вася, я до журналістики маю таке ж відношення ,як до космосу. Просто не люблю коли пишуть не перевірені факти, а плітками ситий не будеш!
Цитувати
 
 
+7 #10 Вася 05.10.2011 19:54
а що то за Bang такий наполегливий, редакція підкажіть його айпішку, бо маю підозру що то з однієї газети хлопака штурмує, який вельми схожий на свого б...?
Цитувати
 
 
+3 #9 Bang 05.10.2011 18:18
Чому видалили частину мого коментаря , де була теза з вашого ж коментаря? До речі там ніяких образ не було!!!!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.